Måndag 2/9

02 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn inledning på måndagen och det passar dig bra. Det har varit så mycket den senaste tiden att du har svårt att komma ikapp rent mentalt. Den här måndagen passar du på att umgås lite extra med en nygammal vän.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen försöker du att inte irritera dig på en kollega som kan vara ganska jobbig. Hen har ett väldigt intensivt sätt och nu när du pratar med hen så känner du bara att personen ifråga dränerar kraft. Kvällen handlar om gamla favoriter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är snabb på att svara på frågor som du borde fundera på. Du ger inte dig själv en chans att känna efter och det gör att du fattar förhastade beslut. På jobbet finns det en chef som du börjar lära dig att uppskatta mer och mer.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir kränkt av en väns antydan om att du skulle vara lat. Kanske blir du så förolämpad bara för att det ligger sanning i vad hen säger. Just nu har du ganska lite energi i ditt horoskop och det gör att du gärna tar genvägar till resultaten vilket inte alltid är den smartaste lösningen på sikt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen försöker du undvika en person som du helst inte vill umgås med men som mer än gärna vill hänga med dig. Den här personen kan vara rätt så efterhängsen så därför håller du dig lite på din kant.

Jungfru 23/8-22/9

Du finner dig till rätta med dina nya uppgifter och du hittar en harmoni i det trygga och enkla. Just nu uppskattar du rutiner oavsett om det är i ditt privatliv eller på jobbet. På kvällen testar du på en hobby som kan vara fysiskt utmanande.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ta egna initiativ och att våga tro på dina idéer. Som Våg är du kreativ och just nu får du extra energi från Mars så det borde vara en enkel sak för dig att driva igenom dina planer som du har.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill inte bli vän med en kollega som hela tiden söker sig till dig det är något med den här personen som du har svårt att stå ut med även om du har svårt att sätt fingret på vad det är som är så fel. Kvällen bjuder på en överraskning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen lär du känna en person lite närmare och hen fängslar dig. Hen är allt som du inte är och det kanske är därför du blir så attraherad. Att den här personen s också är snygg och eftersökt gör det hela extra intressant.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inte särskilt bra på att ta initiativet till nya vänskaper, men du öppnar upp dig om någon annan tar första steget. Idag korsar du gränser och nya grupper bildas. Det blir en intressant och utvecklande dag. På kvällen får du revansch för något som hänt i helgen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tränar dig på att bli bättre och bättre på att nå dina mål. Ditt nya fokus rör arbetet och din chef är imponerad av dina resultat. Idag får du till och med äran för något som mest var en positiv slump än ett genomarbetet förslag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du trivs inte riktigt med jobbet just nu, Visst har du trevliga kollegor och utmanande uppgifter, men det är något med stämningen som gör att du känner att du inte riktigt passar in. Du funderar på en förändring av något slag, det gäller bara att du ska orka driva på dig själv att genomföra den här förändringen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons