Tisdag 3/9

03 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir en ganska rolig och utvecklande dag där du får möjligheten att utmana dig själv lite extra. Du briljerar med ditt sätt att argumentera och du vinner många anhängare på. Du är en person som nästan är omöjlig att inte tycka om.

Oxen 20/4-20/5

Du tvingas lyssna på onödigt skitsnack idag, men du vet inte hur du ska hitta ett sätt att bara stänga av. I vanliga fall så lyssnar du inte på den här personen utan inflikar bara ett ja, um mellan varven men idag så verkar hen mer uppmärksam på dina reaktioner och du kommer inte undan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar ställning för något som kan ge extra jobb åt flera av dina kollegor. Du ser vinningen på sikt, men det är inte säkert att de som drabbas ser på saken på samma sätt som du gör. Kvällen bjuder på variaton och en hel del roliga upptåg.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen så har du ett stort tomt hål inom dig. Du har saknat en person som du ser allt mer sällan väldigt mycket den senaste tiden, men idag blir saknaden nästan outhärdlig. Gör något åt saken. Sväng förbi på en fika. En kort stund tillsammans är bättre än ingen alls.

Annons

Lejonet 23/7-22/9

Dagen går fort eftersom du utmanas inom olika områden. Just nu har du väldigt kul på jobbet men det kan vara för att du inte har kommit in i rutinerna riktigt efter semestern och allt är fortfarande nytt och fräscht. En ny kollega imponerar på dig idag.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att våga vara lite annorlunda och sticka ut. Du brukar inte gilla att stå i rampljuset utan fördrar att arbeta lite bakgrunden men idag så blir det ändå så att det är du som får all uppmärksamhet. Sug i dig av det beröm du får.

Vågen 23/9-22/10

Det är segt att komma igång idag. Hur du än försöker att motivera dig själv så vill du bara krypa ned i sängen igen. Alla måste få ha den här typens av dagar då man är helt slut och verkligen inte vill göra något alls.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är din humor som räddar dig ur en situation som skulle kunna bli ganska jobbig och genant. Du har gjort bort dig, men du lyckas slingra dig ur det hela på ett rätt så elegant sätt. Kvällen bjuder på utmaningar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ilsken på din vän för att du tycker att hen inte är tillräckligt stöttande mot dig. Du vill att hen ska finnas där jämnt men hen är upptagen med sitt och har inte lika mycket tid med dig som tidigare. Kvällen handlar om val.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett strålande humör den här tisdagen. Du har massor av energi och du har hittat tillbaka till den punkt där du trivs med balansen i ditt liv. Den här dagen får du nya vänner och du lyckas även prestera på hög nivå.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är för bekväm idag. Du är så trygg med att du fattat rätt beslut att du inte hör varningsklockorna. Under dagen upptäcker du vilket misstag du har begått, men som tur är finns det tid och möjlighet att rädda situationen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och utmanande dag för dig där du får testa din intelligens. Du har många omkring dig som uppskattar dig och det trivs du bra med. På eftermiddagen tar du kontakt med en vän som du inte hört av på länge.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons