Onsdag 4/9

04 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det finns olika sätt att se på saken, men det viktiga i dag är att både du och din kollega försöker att enas trots att ni har olika åsikter. Ni måste kompromissa om ni ska komma vidare i arbetet. Under dagen får du råd av en annan kollega som kan se saken från både din och din kollegas synvinkel.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite väl långsint just nu. Egentligen är det bästa för alla parter om ni drar ett streck över det som hänt och börjar om från början. Fundera i alla fall på saken. I övrigt en bra och mysig onsdag där familjen står i centrum för din uppmärksamhet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska allvarlig dag där det krävs hög fokus och noggrannhet. Du är inte bra på att vara noggrann så därför bör du slå dig samman med en kollega som är lite långsammare, men mer metodisk än du. Tillsammans kan ni uträtta underverk.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Idag är du på lite bättre humör. Du känner att hoppet har börjat återvända och att du faktiskt kan få allt det nya att fungera. Du behöver lite energi och det får du från Solen vilket förstärker din optimism. En vän hör av sig och det blir grädden på moset den här dagen.

Lejonet 23/7-22/8

Du är irriterad på en chef som inte kan se saker från sin anställdas synvinkel. Hen är väldigt fyrkantig i sin chefsstil och det är något som verkligen inte passar dig. Under eftermiddagen får du möjligheten att pröva på en ny och ganska berikande hobby.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite försiktig när du konfronteras med ett ganska komplext problem. Oftast försöker du helt enkelt undvika den här typen av trångmål, men idag går det inte eftersom ansvaret för den här uppgiften vilar på dina axlar. Kvällen handlar om att vila och ta det lugnt.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som försöker undvika att bråk genom att lösa konflikterna innan de blivit för stora. Idag råkar du på en kollega som är precis tvärtom. Hen njuter av bråk och tycker det är kul att det händer något. Det här blir en tuff nöt för dig att knäcka. Diplomati funkar inte så försök undvika personen ifråga.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du argumenterar för en sak som du brinner för och blir besviken när dina kollegor inte känner lika starkt som du gör. Visst förstår du att intresset kan variera, men lite mer entusiasm hade du väntat dig. I övrigt en ganska lugn dag.

Skytten 22/11-21/12

Du stressar inte på dig själv idag fast du vet att du borde höja tempot lite. Det är den här inställningen som kommer att försätta dig i problem längre fram mot hösten. Du måste bli bättre på att prioritera tiden och att ta ansvar.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir riktigt skön. Du unnar dig att sova lite extra och äta en god frukost. På jobbet är det fokus som gäller, men det är intressant uppgifter och du känner att du hänger med bra. Kvällen handlar om en god nyhet och en massa uppmuntran från dina vänner. Du känner dig starkare än någonsin.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen stressar du för att hinn med en aktivitet efter jobbet. Det blir en ganska intensiv dag där du tvingas slarva på slutet för att hinna med. Du ogillar när du inte kan göra en uppgift så bra som möjligt på grund av tidspress. Kvällen blir inspirerande.

Fiskarna 19/2-20/3

Du avvaktar att berätta om ett besked som du fått för du behöver kolla igenom lite kompletterande uppgifter. Egentligen är det här riktigt bra nyheter, men du vill inte säga något innan du har hela bilden klar. Kvällen handlar om en idrott.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons