Torsdag 5/9

05 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen bör du ta hänsyn till en väns önskemål. Hen behöver ditt råd och din förmåga att göra sig hörd i en grupp. Din vän är bra på mycket men kan bli lite blyg i offentliga sammanhang. Kvällen bjuder på en mängd olika aktiviteter.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen gäller det att ha fokus. Det är mycket att göra så du måste vara noggrann med listor och prioritetsordningar. Under dagen diskuterar du vissa rutiner med en chef. Ni tycker egentligen rätt lika men ni närmar er ämnet från två olika håll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska ettrig idag men det beror på att du inte får som du vill på jobbet och det retar dig att någon annan lyckas norpa alla fördelar. Just nu så går inget riktigt din väg och det är därför som du blir så irriterad.

Kräftan 21/6-22/7

Ge inte upp på en vän bara för att hen är svår att hålla kontakten med Hen saknar dig väldigt mycket, men försöker att hålla ett högt tempo på jobbet samtidigt som det finns andra aktiviteter i hens liv som stjäl tid. Försök att vara ute i god tid när du bokar en träff med den här personen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du trivs bra med ditt liv just nu även om du saknar vissa personer väldigt mycket. Ni har växt isär och det vet du om, men du är ändå inte riktigt redo att släppa taget om dem eller om den här perioden i ditt liv. Du vill behålla känslan av gemenskap en liten stund till.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lättretad idag och det utnyttjar en kollega till fullo. Hen vet precis vilka knappar hen ska trycka på för att för att få dig att blir arg. Du är inte lätt att reta upp men när du väl blir arg så ser du rött och säger dumma saker vilket din kollega är medveten om.

Vågen 23/9-22/10

Att hitta jämnvikt i en ganska stressig vardag är inte så lätt, men du måste försöka i alla fall. Behåll balansen genom att äta rätt och se till att få den sömn du behöver. Om du slarvar med det basala i ditt liv kommer det att gå ut över annat som du tycker är viktigt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganska stressig, men du har roligt på samma gång. Dagen handlar om att samla fakta och gör en korrekt bedömning av en komplex fråga. Det är utmanande, roligt och lite jobbigt på samma gång. Kvällen handlar om att vara modig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar hand om de personer som står dig nära, resten av bekantskapskretsen släpper du vart efter du finner nya vänner. Du har inte samma behov som dina andra kollegor att hålla fast vid det gamla, tvärtom så upplever du allt nytt som stimulerande.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen meddelar en vän att hen har bestämt sig för att slå sig samman med dig i en hobby eller i en uppgift på jobbet. Det här är goda nyheter och du blir faktiskt ännu gladare än du trodde att du skulle bli. På kvällen utmanar en mentor dig att sikta mot stjärnorna.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här torsdagen blir lite lugnare än resten av veckan och det är du tacksam för. Kanske är du sjuk, jobbar hemma eller helt enkelt är ledig. Under dagen hjälper du en vän eller en släkting med all lägga upp en plan inför hösten.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska intensiv i ditt sätt att jobba just nu och du trivs bra med utmaningarna även om du periodvis tycker det är väldigt svåra. Den senaste tiden har du fått en del nya vänner men det hindrar inte att du fortfarande längtar efter vissa kollegor som slutat.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons