Fredag 6/9

06 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På fredagen försöker du slappna av och bara ta det lugnt. Du behöver komma ikapp mentalt men också fysiskt efter en jobbig vecka. På kvällen vill flera av dina vänner ses men handen på hjärtat så känner du inte för att vara social.

Oxen 20/4-20/5

Du är rätt så irriterad på vissa kollegor som tar sig väl stora friheter. Visst tror du på frihet men också på ansvar. Långa rasten och långsamt tempo får dig att se rött. Under dagen möter du en person som få ditt hjärta att slå snabbare och ditt ansikte att byta färg. Kvällen blir mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är motiverad och glad vilket gör livet enklare. Du känner av en riktig fredagsstämning på jobbet. Just nu har du massor av energi från Mars och det underlättar när ett större och väldigt tidsomfattande projekt drar igång. Kvällen handlar om när vänner.

Kräftan 21/6-22/7

På fredagen försöker du hitta tid att umgås med en vän men hen är trött efter en lång vecka. Tänk på ordspråket om inte berget vill komma till Mohammed så får Mohammed gå till berget. Plocka ihop lite godis, en bra film och överraska din vän med ett spontanbesök.  Hen kommer inte kunna säga nej.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att lyssna på en person som hela tiden babblar i ditt öra. Visst är hen trevlig och charmig, men lite väl ytlig för din smak. Hen tänker bara på sig själv och på nöjen vilket gör att du fort tröttnar på hens sällskap.

Jungfru 23/8-22/9

Du förutsätter att en vän har fel fast du vet att hen troligtvis har kollat upp fakta. Hela historien är så otrolig att du bara inte kan acceptera den. Kvällen handlar om familjen, om god mat och massor av fredagsmys.

Vågen 23/9-22/10

Du är en bra vän när du tala om sanningen för din kollega trots att du vet att det kommer att göra ont. Du misstänker att hen hellre vill höra nyheterna än att råka höra det skvallervägen. Ibland består livet av svåra och ännu svårare val. Kvällen blir rolig och stimulerande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar tag i ett projekt som kommer att kunna växa med tiden men som just nu är ganska litet så här i början. Till skillnad från dina kollegor så se du potentialen i det här projektet, och du är villig att jobba hårt för att utveckla det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig irriterad på en vän som aldrig har tid med dig. Hen skyller på att det är mycket på jobbet, hen ska träffa släkten eller kompisar. Du vet att det är undanflykter men du förstår inte varför hen drar sig undan dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag slängs du in i en nygammal intrig och du blir lite chockad av allvaret i det som händer. Själv har du varit upptagen med en massa saker den senaste tiden så du har inte riktigt haft tid med att hålla dig uppdaterad på det senaste skvallret. En allvarlig diskussion med en vän gör dig bekymrad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tränar dig i att ljuga eller i alla fall att tänja på sanningen. Vanligtvis brukar du vara väldigt rak och inte hymla med vad du tycker, men just idag inser du fördelarna med att kunna dölja vissa saker i vissa sammanhang. Kvällen blir mysig och familjär.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om att visa känslor även om det är svårt. Den personen som du tänker mest på är inte den person som du står närmast. Du trodde att er separation skulle döda dina känslor men den har tvärtom fått dem att växa sig ännu starkare.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons