Lördag 7/9

07 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du ryggar inför ett dåligt beslut som din vän är på väg att fatta. Hen kan vara ganska impulsiv och det är hen idag. Du har försökt vägleda och komma med konkreta råd men inget hjälper när hen vägrar att se hela bilden utan hakar upp dig på detaljer.

Oxen 20/4-20/5

Du umgås med din familj idag. Det kan bli en utflykt i skogen, ett hemma projekt eller bara lite allmänt helg mys. Under dagen får du information om en tävling, en uppvisning eller något liknande. Kvällen bjuder på hemlagad mat och trevligt sällskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du oroar dig för mycket för vad andra ska tycka och för lite över vad du vill göra. Tänk inte så mycket på omgivningen och deras åsikter försök att fokusera på dina egna behov istället. Bolla gärna dina idéer med en nära vän.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite rädd för att säga nej till en bekant eftersom du inte vet hur hen kommer att regera på ett negativt besked. Ditt problem är att du halvt om halvt redan lovat den här personen att följa med på en aktivitet men nu ångrar du dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du säger nej bara för att du är arg och att du kommer att ångra dig efteråt men ändå så gör du det. I ditt fall är det en hel del stolthet och sårade känslor inblandade och då tänker man inte alltid rationellt.

Jungfru 23/8-22/9

Du tycker det är kul att engagera dig i ett projekt som har med en hobby att göra. Du hoppas på att kunna utveckla den här idén lite mer på sikt, men just nu vill du bara testa lite olika saker innan du bestämmer dig för åt vilket håll du vill gå.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen tillbringar du utomhus så mycket som vädret tillåter. Det blir en skön och lugn dag med fokus på familjen och på roliga aktiviteter. Under dagen kommer ett känsligt ämne på tal och här gäller det att väga sina ord noga så att du inte sårar i onödan.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en härlig lördag att se fram emot. För dig handlar den här dagen om att ta det lugnt och om att skämma bort dig själv. Under dagen får du nyheter om en vän och skvaller om en kollega. Kvällen avslutas lite festligare, antingen med en middag eller att du går ut tillsammans med dina vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får höra rena lögner idag men du väljer att svälja dem eftersom då kan du låtsas att allt är bra. Det har blivit en infekterad stämning mellan dig och din vän, men du har så svårt att acceptera att er relation inte är bra. Du väljer att stoppa huvudet i sanden istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är inte så enkelt att förstå allt som händer omkring dig just nu, men du försöker du gott du kan. Idag hinner du med både att vara nyttig, ta det lugnt och att vara social. Kvällen ägnar du åt dina vänner. Det blir en mysig kväll som du gärna gör om snart igen.

Vattumannen 20/1-18/2

Saker måste få ta tid så sluta stressa på processen. Försök att ha tålamod och se det positiva med ett steg i taget. Under dagen diskuterar du framtiden, semesterplaner och lite annat med en vän eller din partner. Kvällen handlar om god mat och att ha trevligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite impulsiv just nu och det är olikt dig. Utan att fundera så mycket kontaktar du en vän bara för att ses lite spontant. Du ser till att det är fler personer med men det är bara en som är viktig och som du vill umgås med egentligen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons