Söndag 8/9

08 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du känner dig lite krasslig den här söndagen så det kan vara en bra idé att kurera sig ordentligt. Det kommer att vara mycket att göra på jobbet i nästa vecka och din expertkunskap inom vissa områden kommer att behövas så se till att bli frisk.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att vara hemma och komma ikapp med småsaker som rör hemmet. Den här helgen planerar du även inför hösten och försöker att få alla aktiviteter, både dina egna och andras att gå ihop. Kvällen ser ut att bli mysig. Du träffar en släkting som du inte ser så ofta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du behöver stimulans i ditt liv. Det är för mycket rutiner just nu och för lite variation. Det här är en bra dag att pröva på en ny hobby. Det finns saker som du länge varit intresserad av att testa men tiden har inte funnits för det.

Kräftan 21/6-22/7

Idag får du din misstankar bekräftade och det blir både lite sorgligt och roligt på samma gång. Det sorgliga är att du på sätt och vis tar farväl av en omtyckt period i ditt liv men det positiva är att nya äventyr väntar runt hörnet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du munhuggs en hel del med en vän idag. Ni brukar kunna gnabbas när ni inte är överrens och det är ni inte just nu. Under den närmaste tiden kommer den här vännen att pröva ditt tålamod ordentligt. Vad du inte vet om är de hemligheter som din vän bär på och som kan förklara hens beteende.

Jungfru 23/8-22/9

Du har problem med en släkting som alltid lägger sig i det du gör, även om du vid upprepade tillfällen förklarat att hen ska hålla sig på sin kant. Du vet att den här släktingen bara menar väl, men samtidigt tar det energi från dig att ständigt behöva försvara dina beslut.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite missnöjd med ett val som du gjort, men du vet samtidigt att det är försent att ändra sig. Det lustiga med Vågen är att du nästan alltid ångrar dina beslut oavsett hur genomtänkta de är. Det har med din grundpersonlighet att göra. Du måste öva dig på att välja.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du tränar en vän i att bli starkare men det är en process som kommer ta tid och tålamod. Hens största bekymmer är hens dåliga självförtroende Det är svårt att bygga upp styrka hos någon som tror sig vara värd någonting.

Skytten 22/11-21/12

Allt blir så mycket klarare i dag. Plötslig förstår du vad det är som är fel just nu och hur du ska kunna rätta till problemen i alla fall temporärt. Det är Månen som kommer in i ditt tecken och förstärker din intuition och din förmåga att kunna läsa situationer.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här söndagen handlar om dig själv och om dina intressen samt om en hobby som just nu betyder väldigt mycket för dig. Du har inte särskilt mycket tid över för dina vänner och de saknar dig. Kanske bör du försöka att träffa dem i alla fall en kort stund idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du jäktar för att hinna med idag. Det finns en hel del projekt som du behöver få avslutade och det tar lite tid innan du är ikapp. Under eftermiddagen får du möjligheten att vara lite av en värd. Kanske har du söndagsmiddag med släkten eller så hjälper du till i något annat sammanhang.

Fiskarna 19/2-20/3

Du intresserar dig för en väns liv men det är främst för att kunna få fram lite information om någon annan. Hen jobbar ihop eller umgås med den person som du vill vara nära, men du erkänner inte din svaghet för dig själv utan du skyller din nyfikenhet på ett genuint intresse för din vän.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons