Måndag 9/9

09 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att välja om du ska stanna hemma en dag till och kurera dig ordentligt eller om du ska gå och arbeta. Tänk på att risken är stor att om du jobbar så smittar du ned dina kollegor. Det är bättre att stanna hemma till du är helt frisk.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen försöker du att hitta ett system som fungerar för dig. Till viss del har du koll, men du skulle inte ha något emot att ha lite mer tid till att strukturera dina tankar och idéer ordentligt. Just nu klämmer du in en vision då och då när det finns en lucka över.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du saknar en kollega som slutat ganska nyligen. Ni två jobbade bra ihop och hen förstod sig på din sarkasm och din humor. Nu måste du hitta någon annan som du kan få samma utbyte av och du är egentligen inte alls på humör för att skaffa dig nya allierade.

Kräftan 21/6-22/7

Du genomgår en förändring just nu och det kommer att ta ett tag innan den här fjärilen kryper ur sin puppa och kan visa upp sig i sin fulla glans. Det som är viktigt just nu är att du inte släpper taget om de personer som betyder mest för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lite av ett äventyr. Du får utmana dig själv och det gillar du. Det händer så mycket på jobbet just nu att du måste hålla ett högt tempo för att hinna med. En person som du inte sett på länge hör plötsligt av sig för att få ett råd.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig och varierande även om du skulle vilja ha ett lite högre tempo på jobbet. Just nu finns det perioder då det inte händer någonting och då går tiden så väldigt sakta. Försök att hitta på egna uppgifter så slår du två flugor i en smäll. Du får det roligare och du visar din chef lite initiativförmåga.

Vågen 23/9-22/10

Du riskerar mycket idag när du står upp för något du tror på. Du får energi och vilja från Mars vilket hjälper dig att vara stark när andra kritiserar ditt beslut. För en gångs skull vet du precis vad det är du vill göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen får du en uppgift som du inte bara tycker är svår. Du tycker den är urtråkig vilket gör att du skjuter upp den tills det inte finns någon marginal och då genomför du den halvhjärtat och slarvigt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du övertygar dig själv om att du har fel trots att hela din intuition skriker motsatsen. Det handlar om ett privat problem som är så komplext att du inte vet i vilken ända du ska börja nysta för att reda ut situationen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en vilja att prestera idag. Oavsett om du är medveten om det eller inte så finns det en person som du vill imponera på med din skicklighet och intelligens. Du gör bra ifrån dig och det imponerar även på dina chefer inte bara på din kollega.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är dags att du rådgör med en vän om du ska kunna genomför din plan att överraska någon som står dig nära. Hen är inte så lättlurad så hen behöver en avledande manöver om du ska lyckas. Kvällen handlar omen sport och om att göra succé.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är grinig idag och det beror på att du är missnöjd med din arbetssituation. Du vill egentligen byta arbetsplats, men frågan är om du inte är lite för lat för att orka lägga den energi som behövs på att hitta ett nytt jobb.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons