Tisdag 10/9

10 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du hinna med så mycket som möjligt på en begränsad tid. Du har tur för du får hjälp av en vän som både täcker för dig när du inte är där och som ger dig löpande information om vad du missat.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att fokusera dig idag. Dina tankar glider hela tiden iväg och landar i drömmar om en resa och om att få komma bort. Kvällen blir mysig. Du unnar dig något extra gott den här dagen. En liten flirt förgyller din tisdag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har humor och det hjälper dig att se det ironiska i det som sker idag. Istället för att bli negativ så tycker du att situationen är hysteriskt rolig även om den är lite irriterande. Ditt goda humör lättar upp stämningen och får dina övriga kollegor att må bättre.

Kräftan 21/6-22/7

Var inte uppkäftig idag det kommer du bara att förlora på. Hu gärna du än vill ge svar på tal så kommer det gagna dig mer om du helt enkelt tiger. Under dagen får du en svår uppgift av en chef. Här gäller det att hålla huvudet kallt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på variation och på många roliga uppgifter, även om du blir mör i skallen av all information så tycker du just nu att jobbet är inspirerande och du lär dig en hel del. På kvällen passar det bra att pyssla om sig själv lite extra.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte rädd att säga din mening även om du vet att du kommer bli motsagd. För dig är det mer en principfråga än din verkliga övertygelse. Under dagen pratar du med en chef. Du vill få lite mer utmanande uppgifter.

Vågen 23/9-22/10

I mångt och mycket sköter du dig själv den här dagen. Du känner att du behöver få vara ifred med dina tankar och därför väljer du att jobba lite mer självständigt och undviker grupparbete så gott det går.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns många sätt att vara kreativ på och idag väljer du att ägna en stor del av dagen åt ett favoritprojekt. Det här har blivit ditt skötebarn och du vill inte att någon annan lägger sig i dina idéer. Kvällen blir mysig och intim.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att trampa i klaveret just nu. Det innebär att du ofta öppnar munnen utan att tänka efter först och det resulterar i en del sårande kommentarer. På kvällen försöker du få en vän att intressera sig för en idé som du har.

Stenbocken 22/12-19/1

Du utmanar dig själv och du blir utmanad både när det gäller att prestera fysiskt och att prestera mentalt. Dina chefer ser dig lite som en oslipad diamant och de försöker att forma dig till den stjärna de ser att du är.

Vattumannen 20/1-18/2

Du bråkar ständigt med en kollega, men det är varken högljutt eller ociviliserat. Snarare tvärtom så håller ni er konversation väldigt vuxet, men det finns ingen tvekan om att ni egentligen avskyr varandra och att ni inte bör jobba ihop.

Fiskarna 19/2-20/3

Om du bara tar dig samman och fullföljer den idé som du har så kan du inom ett par veckor få din drömtjänst. Här gäller det att ligga i eftersom det jobb som du vill ha kommer att kräva en hel del ansträngning från ditt håll. Din chefer vill se hur mycket du vill det här.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons