Onsdag 11/9

11 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är väldigt kreativ just nu och din fantasi både skrämmer och fascinerar dina kollegor. Det finns ingen som kan ha så stora planer som du kan. Du vill verkligen visa att du är en visionär och att du är nytänkande på många sätt.

Oxen 20/4-20/5

Du prövar ditt tålamod med flit idag. Du känner att du måste öva upp det lite eftersom du vet att hösten kan bli både lång, tuff och väldigt stressig. En kollega får dig att le lite extra idag. Du blir glad av hens positiva attityd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte arg på dig själv för att du gjort ett dåligt val. Alla kan välja fel ibland, men det är upp till dig att rätta till det här felet innan det blir större. En vän ger dig ett smart råd som du bör följa för då kommer du att spara tid och pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om små och stora val. Liknande Vågen är beslut inte din starka sida utan du tenderar att pendla fram och tillbaka. Du är osäker på hur du ska göra eftersom du är så osäker på vilket val som är det bästa för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du bråkar med en kollega och det berör dig illa. Även om du vet att hen inte menar det hen säger så blir du sårad av hens hårda ord. Du tycket att du om och om igen har bevisat för den här personen att du är en vän att räkna med.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på variation och på en hel del roliga aktiviteter. Den här onsdagen passar du på att krydda vardagstristessen med ett litet äventyr. Du utmanar dig själv att kliva utanför din bekvämlighetszon och våga testa dina gränser.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en chans att dina drömmar slå in idag, i alla fall om du har drömt lite blygsamt. Oddsen för att saker ska gå din väg är hög just nu så det gäller att ta chanser när tillfället uppenbarar sig. Kvällen blir inspirerande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du formar en idé idag, men än så länge är det mer en suddig vision än en konkret plan. Du behöver få tid att förankar dina idéer lite mer och det betyder också att du behöver en person att bolla de här tankarna med. Kvällen handlar om mat på ett eller annat sätt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är nöjd med det du gör just nu, men det innebär inte att du ska slå dig till ro. Även om du presterar bra så behöver du utmana dig själv för att växa. Fråga din chef om lite mer avancerade uppgifter.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir verkligen intensiv på ett bra sätt. Du försöker att pressa dig själv lite extra eftersom du har ett mål som du vill uppnå inom en inte allt för lång framtid. Under dagen får du chansen att visa en vän hur mycket hen betyder för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det spelar ingen roll hur du tänker idag det kommer ändå att bli lite fel. Det handlar om stora planeter som är i rörelser och hur de påverkar dig. Även om den värsta delen av influensen är kortvarig så kommer du känna av en förvirring på jobbet den närmaste tiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande humör idag och det är för att du springer på en vän av en slump. Hen får alltid ditt hjärta att slå fortare och idag blir det ännu tydligare för dig hur mycket du saknat att se den här personen varje dag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons