Torsdag 12/9

12 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen känner du dig lite vilsen utan din vanliga vapendragare. Hen är sjuk eller bortrest vilket blir märkbart för dig. Även om ni inte umgås jämt så vet du att hen alltid finns till hands när du behöver fråga något eller bara vill ha någon att prata med.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen består av två delar. En del som handlar mycket om rutin och om att få saker att fungera så smärtfritt som möjligt. Den andra delen är en mer äventyrligt del där du får utforska din kreativa sida och pröva på nya saker. Dagen blir en blandning av individuellt arbete och socialt nätverkande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du prövar dina gränser idag. Du behöver få vara lite provocerande för att trivas. Du gillar att utmana både dig själv och andra i så väl konkreta arbetsuppgifter som i abstrakt tänkande. Kvällen bjuder på en lagsport av något slag.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här torsdagen försöker du att övertyga en vän om att ses. Du har förstått att du måste boka in möten med hen på förhand om det ska finnas en möjlighet för er att umgås. Både du och din vän har mycket inplanerat den närmaste tiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du försöker inte ens att spela intresserad när en kollega visar dig något som du tycker är tråkigt. Du har insett att den här personen inte förstår fina pikar utan vill du ha något sagt måste du vara tydlig både i vad du säger och med din mimik.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att börja om från början. Du har misslyckats med något och det blir både en förlust av tid och en möjlighet att få göra något som blir bättre. Försök att se saker ur en positiv synvinkel idag, du kommer att märka att jobbet blir enklare när man fokuserar på det som är bra.

Vågen 23/9-22/10

Du är märkbart irriterad på en person som hela tiden ska tänja på gränserna. Hen kommer för sent, tar förlånga raster och smiter gärna tidigare från jobbet. När du försöker prata med din kollega så ignorerar hen det du har att säga och det gör situationen ännu mer frustrerande.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om små och stora val både privat och på jobbet. Du står inför en skiljeväg och mycket av din närmaste framtid avgörs den här veckan. Det finns en nervös oro och en förväntan i ditt horoskop som du känner av och det kan göra dig lite retlig i humöret.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var försiktig med dina anklagelser. Det du tror dig veta är baserat på en känsla du har och inte på fakta vilket gör att det kan bli väldigt fel om du ventilerar dina tankar utan att ha mer kött på benen. Kvällen blir mysig men inte så aktiv.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen jobbar du på intensivt för att slippa jobba över och för att kunna ha kvällen helt fri. Om du tränar så väljer du att göra det på morgonen av samma anledning. Kvällen bjuder på nyheter och på många skratt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är stressad idag för det finns så mycket som du måste hinna med, men du har inte riktigt tiden för det. An någon anledning måste du gå tidigare eller i alla fall inte jobba över idag. Det verkar som om du har planer för eftermiddagen och kvällen. Det blir en lyckad avslutning på torsdagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Bli inte arg för att du inte får ett svar direkt. Det handlar inte om ett avslag, det handlar bara om att din vän behöver få tid att tänka igenom det du har sagt. Ibland är du alldeles för ivrig och då läser du in saker i din vän som inte finns där.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons