Fredag 13/9

13 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är lite otursbenägen den här dagen, men det kan ha med datumet att göra. Även om du inte är skrockfull så tycker du direkt illa om fredag den 13. För dig är det ett datum som alltid brukar föra med sig problem av olika slag.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir härlig och den går väldigt fort. Du fokuserar på de bra sakerna i livet och försöker undvika sådant som drar ned ditt humör. Kvällen bjuder på en riktig smakupplevelse. Det kan vara något som exklusivt men det kan också handla om god, vällagad mat hemma hos en vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar om du ska erkänna att du har haft fel eller inte. Du är en stolt person som verkligen ogillar att inse att du inte har rätt så därför skyller du dina misstag på omständigheterna. Under dagen tar en chef upp ett känsligt ämne med dig och det genererar i en hel del heta diskussioner.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Det finns inget bra sätt att säga det här på så välj att vara så rak som möjligt istället för att tro att du kan linda in sanningen i bomull. Din vän förväntar sig mer av dig än vad du är beredd att ge och det skapar alltid en problematik i ett vänskapsförhållande.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lugn och skön. Arbetstakten på jobbet är behaglig och den passar dig bra. Idag får du höra ett rykte som du tycker är rätt så fascinerande. Det här är något som du misstänkt en längre tid, men som du först nu får bevis för.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra och produktiv dag där du hinner med mer än du tänkt dig från början. Äntligen har du lärt dig att beräkna tiden för vad varje sak ska ta och då hamnar du inte i de klassiska tidsfällorna. Kvällen bjuder på fest.

Vågen 23/9-22/10

Du tvekar lite när det gäller en vän, men du bestämmer dig för att tro på hen fast den finns en del saker som inte stämmer överens i hens berättelse. Kvällen passar bra till att träffa vänner och gå ut och festa.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du försöker att ignorera en magkänsla som du får idag, men den växer sig bara starkare tills att du väljer att tro på den. Tänk på att Skorpioner har lite av ett sjätte sinne så därför är det viktigt att lita på dig själv när du känner på dig att något inte är som det ska.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen går fort. Du har inte så mycket att göra så du känner att du kan ta det lugnt. På jobbet väljer du att anstränga dig så lite som möjligt. Du är lite uttråkad på dina arbetsuppgifter och du skulle behöva få nya saker att göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen passar du på att njuta i fulla drag. Det blir en paus från både arbete och dina privata ambitioner. Den här dagen unnar du dig både god mat och annan lyx. Kvällen blir magiskt förtrollande. Du njuter verkligen av att umgås med dina vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen försöker du att inte stressa upp dig. Är du ledigt så passa på att njuta oavsett om du bara är hemma eller ute på äventyr.  Kvällen bjuder på en kombination av trevliga vänner och fantastisk mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig och lite annorlunda. Du får arbeta med ett problem ur en ny synvinkel och det gör dig mer förstående för varför den här typen av dilemma existerar. Ibland är det bra att byta lite perspektiv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons