Lördag 14/9

14 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du önskar att du kunde vila den här dagen, men det är för mycket som ska bli gjort för att du ska kunna ta det lugnt. Här gäller det att hitta de gyllene, småögonblicken då du kanske kan sluta ögonen och ta en powernap på tio minuter.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir intensiv, spännande och rolig. Den här dagen får du ett positivt besked av något slag och du blir glad. På eftermiddagen försöker du att inte fundera så mycket. Du vill helt gå upp i nuet och njuta av det. På kvällen försöker du tänka lite i nya banor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen handlar om att vara utomhus och att ta till vara på det sista av sommaren. Är vädret inte samarbetsvilligt måste du tänka om. Det viktiga för dig den här dagen är att få ett miljöombyte. Under eftermiddagen får du höra ett intressant rykte.

Kräftan 21/6-22/7

Det gäller att hitta olika väger för att nå fram till ditt mål. Genom att tänka kreativt och vara lite flexibel så kan du lyckas med dina planer och till och med få tid över till något som du tycker är kul. På eftermiddagen gör du av med lite för mycket pengar på ett onödigt, men efterlängtat inköp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen kretsar kring vännerna och kring att ha kul. Det blir en bra lördag där du både hinner umgås med dina kompisar och vila ut dig ordentligt. Tänk på att inte ta dig vatten över huvudet när det gäller en viss uppgift. Det är bra att vara ambitiös, men hålla det på en rimlig nivå.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen bjuder på en massa roliga nyheter. Det blir en intressant och ganska intensiv lördag där fokus ligger på vissa val som du är på väg att göra. Ett bra råd från en släkting kan hjälpa dig att spara tid. Kvällen handlar om familjen.

Vågen 23/9-22/10

Du förespråkar en medelväg när en het diskussion uppstår mellan två släktingar som aldrig kan hålla sams. Det viktiga för dig är att båda parter i alla fall försöker se problemet ur varandras synvinkel. Kvällen blir mysig och intim.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir kreativ och nyskapande. Du har en konstnärlig vision som du ständigt utvidgar och förbättrar. Idag så lär du dig nya knep av en person som har mer erfarenhet än du inom det här området samtidigt som du kan dela med dig av ditt mer artistiska tänk.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker övertala en släkting att låta en vän följa med på en familjeaktivitet. Du vill gärna att din vän kommer närmare din familj, men din släkting är inte så förtjust i tanken.  Tänk på att var sak har sin tid, och idag bör du spendera aktiv tid med din släkt, inte med din vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Du njuter av en personlig seger idag. Det handlar om ett hinder som du själv har skapat men som du raserar genom att tänka annorlunda. Du inser hur mycket vilja och hur mycket fokus det finns i dig när du väl sätter den sidan till. Kvällen handlar om en vänskap som bara blir starkare och starkare.

Vattumannen 20/1-18/2

Du åker berg och dal bana med dina känslor idag. Du slungas mellan förtvivlan, hopp och till sist stolthet. När en släkting vänder en klar förlust till en personlig seger så blir du inte bara chockad, du blir också väldigt stolt över hen. Kvällen handlar om att ha kul tillsammans med dina vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Utan att veta om det så har du fattat ett kontroversiellt beslut idag. Du går emot allt som är etiskt korrekt för att följa ditt hjärta. Vanligtvis är du känslig för vad andra tycker och tänker om dina handlingar, men idag så struntar du blankt i omgivningens åsikter.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons