Söndag 15/9

15 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du fokuserar på saker som du måste få gjorda innan den här dagen är över. Om du börjar med alla måsten så får du se vad du får för tid över till nöjen. Kvällen bjuder på en hel del roliga överraskningar.

Oxen 20/4-20/5

Du fokuserar på en vän eller släkting den här dagen. Det mesta du gör är för att motivera och hjälpa hen att fokusera. Dina ansträngningar ger bra resultat och du är i hemlighet nöjd med dig själv och din, enligt dig, lysande insats. Kvällen bjuder på en lite annorlunda upplevelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du försöker att tajma en vän idag. Ni har väldigt svårt att hitta tid för varandra så du har bestämt dig för att prioritera hen idag. Under eftermiddagen passar du på att uppdatera dig på lite skvaller och på att njuta av att vara ledig.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en vilja att förändra den här dagen. Du har insett att inget kommer gratis och att du måste vara villig att betala ett ganska högt pris om dina drömmar ska slå in. Idag har du bestämt dig för att inget pris är för högt för just den här drömmen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör den här söndagen. Det finns mycket positiv energi och mycket bus i ditt tecken just nu. Din charm når sin topp under eftermiddagen då du lindar alla du möter kring dina fingrar utan att anstränga dig.

Jungfru 23/8-22/9

Bli inte arg för att en släkting gör som du gör och inte som du säger. Tänk på att handlingar ofta är mer övertygande än ord och i det här fallet är det du som är förebilden och som bör föregå med ett gott exempel.

Vågen 23/9-22/10

Du blir lite irriterad på en vän för att hen inte förstår vad du menar trots att du försöker förklara så tydligt som du kan. Ert problem är att ni inte riktigt pratar samma språk när det kommer till slutsatser och logik. Ni är för olika i grunden. Nu måste hitta ett annat sätt att nå fram till din vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Ibland blir du arg på dig själv för att du är så lat och det blir du idag. Du vet att det finns en del saker du bör ta tag i, men du kan helt enkelt inte motivera dig själv att göra det.  Egentligen handlar det inte om lättja, det handlar mer om att det finns annat som du prioriterar högre.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Sluta bråka med din familj, det hjälper inte. Om du är frustrerad eller arg på saker som sker i ditt liv bör du kanalisera den ilskan på annat sätt än att låta den gå ut över din familj. De känner inte igen den här snarstuckna personen som du blivit den senaste tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att ladda om igen. Efter gårdagens lyckade resultat är det svårt att fokusera om, men du lyckas genom att hålla ett mer långsiktigt mål i minnet. Det blir en bra dag där du presterar över förväntan på alla sätt. Du kan verkligen vara nöjd med den här helgen.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen händer det mycket, både för dig personligen och för människor i din närhet. Det blir svårt att ha koll på allt, men när kvällen väl kommer så kan du summera den här söndagen som lyckad både för dig själv och för dem du bryr dig om.

Fiskarna 19/2-20/3

Du orkar inte ta tag i dina problem utan väljer att låta tiden gå och hoppas på att de löser sig av sig själv. Det är en dålig taktik som du kommer att upptäcka med tiden. Du lurar både din omgivning och dig själv på det här viset.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons