Måndag 16/9

16 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På måndagen känner du dig orättvist behandlad av en chef och du är inte rädd för att tala om vad du tycker och tänker. Ditt raka sätt och ditt specifika sätt att uttrycka dig imponerar på en kollega. Kvällen handlar om en sport.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen är du väldigt fokuserad. Du är rädd för att glömma något viktigt så du försöker hålla allt i huvudet på en gång. Under måndagen får du också nyheter som rör en vän, släkting eller bekant. Kvällen bjuder på variation och utmaningar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du försöker att inte blir irriterad på en kollega. Hen kan mer än hen vill visa och det vet du om, det är delvis därför du blir arg. Du anser att din kollega smiter undan med flit och skyller på okunskap när du vet att sanningen är den motsatta.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar om att vara på plats och att ta in information. Det är synd om du är dålig eller bortrest den här dagen för så kommer du att missa en mängd viktiga saker. Kvällen blir intressant, men alldeles för sen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen försöker du hitta på en anledning varför du och en vän ska träffas. Du är rädd att det ska bli stel stämning mellan er om du helt enkelt erkänner att du saknar hen så du väljer istället att låtsas som det är slumpen som gör att i stöter ihop.

Jungfru 23/8-22/9

Du är arg och besviken på en vän för att hen inte ställer upp när du ber om hjälp. Du brukar alltid finnas till hands när situationen är den omvända, men nu får du ingen respons när du väcker frågan. Under eftermiddagen väntar goda nyheter.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om disciplin och målmedvetenhet, något som du till viss del saknar. Du har många andra talanger men du är inte särskilt driven eller ambitiös, i alla fall inte när det gäller jobbet. Att arbeta är ett sätt att tjäna pengar på samtidigt som du knyter nya kontakter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är inte alltid så enkelt när man sitter i kläm mellan två vänner som bråkar och det gör du idag. Vad du än säger och hur du än väljer att ta ställning som kommer det att vara fel i den ena partens ögon. Inte ens en neutral inställning hjälper i det här fallet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här måndagen blir ganska tung och det finns en risk att du går hem tidigare från jobbet för att du känner dig hängig. Du kanske har ett virus eller en förkylning i kroppen, men det är troligare att du helt enkelt är trött på grund av för lite sömn i helgen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen försöker du att inte bli irriterad på en släkting som hela tiden stressar upp sig. Om du behåller lugnet kan du hjälpa din släkting så hen också kan lugna ned sig och börja tänka logiskt istället för att hetsa upp sig. Kvällen blir mysig och den bjuder på en överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är orolig över några familjemedlemmar som är ute på vift. Var inte det, din familj är mycket mer kapabla än du tror. I övrigt en ganska mysig och lagom intensiv dag där fokus ligger på saker som du faktiskt gillar att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen bjuder på en massa nöjen. Du har roligt nästan hela dagen och du njuter av att slippa jobba så hårt utan du kan koncentrera dig på att ha kul istället. Din partner vill ha din uppmärksamhet och det blir lite jobbigt i längden. Var ärlig med hur du känner det.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons