Tisdag 17/9

17 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du prata förnuft med en vän som är på väg att ta ett dåligt beslut. Hen kan vara väldigt impulsiv och ibland är det bra, men just idag så är det väldigt dumt. Kvällen handlar om att vara kreativ och tänka utanför boxen. Det blir en rolig kväll.

Oxen 20/4-20/5

Dagen går fort för det är mycket att göra och du har bra energi i ditt horoskop. Under dagen hjälper du en vän som hamnat i klistret. Hen har klantat till det för sig rejält, men du ser en lösning på dilemmat. Kvällen kan bjuda på en viss oro, men den går över i stolthet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tror att du kan klara vad som helst på egen hand, men sanningen är den att till och med du skulle må bra av lite hjälp mellan varven. När en kollega sträcker ut en hand för att hjälpa dig så ska du inte tacka nej bara för att du är stolt av dig.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att välja mellan att kämpa för det du tror på eller ge upp redan innan du testat. Egentligen är Kräftan varken en person som ger upp eller en som kämpar. Du föredrar att följa med strömmen snarare än gå emot den vilket du måste gör idag om du ska nå dina mål.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ovanligt lugn. Det finns varken intriger eller drama i ditt tecken den här dagen. Du njuter av att slippa fundera så mycket utan du kan jobba mycket på rutin och det passar dig bra. En chef blir överraskad av din kunskap inom ett visst område.

Jungfru 23/8-22/9

En kollega tror att du inte har förstått uppgiften idag och blir väldigt övertydlig när hen ska förklara vilket irriterar dig. Du avskyr när hen har en mästrande ton, särskilt mot dig. Kvällen bjuder på varierande nöjen.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen blir ganska intensiv för du har mycket som du måste leva upp till. Det finns en vilja att bevisa att du är någon att räkna med, men du vet inte hur du ska sticka ut så mycket att cheferna lägger  märke till dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen stöter du på en problematik som egentligen inte är ny, men som tar sig lite olika uttryck från gång till gång. I grund och botten handlar det om att vissa av dina kollegor har utgett sig för att vara mer kompetenta än de är i verkligheten vilket blir störande för dig som måste lära upp dem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag funderar du på något som din vän har sagt och du är inte riktigt säker på att du gillar det du hör. Om du läser mellan raderna kan du ana en osäkerhet inför framtiden och inför er relation. Du vet inte hur du ska tackla den här ångesten.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en stressig med rolig dag och en härlig kväll. Du knyter nya vänskapsband och du flirtar till och med lite den här kvällen. Venus ger dig en stark sensuell utstrålning som gör att människor dras till dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att försöka fokusera på nuet och inte fundera så mycket varken framåt eller bakåt. Om du lyckas i dina förut satser så blir det en riktigt bra dag. Kvällen handlar mycket om vänskap och om att bara kunna slappna av.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar en sak i taget den här tisdagen. Genom att inte stressa vinner du framgång nom ett område som länge ha förorsakat dig problem. Du blir mer och mer självsäker och ditt nya självförtroende klär dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons