Torsdag 19/9

19 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tvekar länge om du ska gå med en vän ut ikväll eller bara stanna hemma och mysa. Visst är det kul att träffa lite nya människor, men du är ganska trött efter en jobbig vecka och du fortfarande mycket att göra innan du kan ta helg.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att hålla högt tempo och om att hinna med olika sorters uppgifter lite snabbare än du brukar. Som tur är får du en energikick från Mars vilket underlättar dagens utmaningar. Kvällen har ett betydligt långsammare tempo jämfört med dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns olika typer av människor och vissa hanterar du bättre och andra sämre. Idag tvingas du utmana dig själv eftersom du jobbar ihop med en person som du verkligen inte tycker om. Kvällen bjuder på trevligt umgänge och en grupp aktivitet.

Kräftan 21/6-22/7

Den här torsdagen utmanar du sig själv på flera sätt. Det blir en rolig men också jobbig dag. Under eftermiddagen tar du kontakt med en vän dina bättre vänner. Du saknar hen för ni hinner inte träffas så ofta. Det kan vara så att din vän reser mycket i sitt arbete eller kanske till och med bor utomlands jus nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir utskälld för något som någon annan gjort. Din första reaktion är ilska, men sedan lugnar du ned dig och ser det komiska i situationen. Som så många gånger förut är det din humor som räddar dagen för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite försiktig i ditt uttalande idag eftersom du är orolig att trampa en ganska känslig kollega på tårna. Hen gör ofta fel, men eftersom hen är som hen är så vill ingen riktigt rätta hen eftersom det kan sluta både i bråk och tårar. Du inser att det är ohållbart i längden att låta din kollega härja fritt.

Vågen 23/9-22/10

Att ha jämvikt i ditt liv är något av det som är viktigast för dig just nu så därför är du ganska strikt i att inte ta på dig mer åtaganden eller boka in för mycket på fritiden. Du vill ha möjligheten att kunna vara lite impulsiv och göra som du vill. Idag så får du ett roligt erbjudande som du trots allt väljer att tacka ja till.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett strålande humör den här torsdagen. Det finns en utmanade uppgift som du längtat efter att få sätta tänderna i och idag får du den möjligheten. Kvällen handlar om att kunna styra upp ett evenemang.

Skytten 22/11-21/12

Du deltar i en gruppaktivitet och det blir riktigt lyckat. Efter att ha genomgått en hel del olika förändringar den senaste tiden så börjar du känna dig lite mer bekväm med din plats. Du är en person som sällan har svårt att hitta nya vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett riktigt bra humör den här dagen. En fin komplimang lyfter ditt självförtroende och får dig riktigt att stråla. Under eftermiddagen får du möjligheten att ta tag i ett grupparbete och styra upp det lite efter ditt eget huvud. Kvällen handlar om en hobby.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen tar du tag i olika mindre projekt som blivit liggande. En förändring i schemat öppnar upp en lucka för att du ska kunna hinna med de här sakerna. Kvällen blir överraskande trevlig och du lär känna en ny vän.

Fiskarna 19/2-20/3

På torsdagen blir du irriterad på en vän för att hen inte vill eller kan acceptera att du säger nej. Hen tycker att ni träffas för sällan, men du tycker nästan tvärtom. Du behöver få en liten paus från den här personen. Hen tar upp lite för mycket av din personliga sfär.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons