Fredag 20/9

20 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På fredagen gäller det fokusera på rätt saker. Om du är med i en tävling eller om du försöker kämpa om samma uppgifter som en kollega så gäller det att du är laddad. Det här är en fajt som kommer ta mycket energi. Kvällen handlar om en favorithobby.

Oxen 20/4-20/5

Det blir väldigt stressigt den här dagen. Det händer många saker samtidigt så det gäller att hela tiden kunna ha ett högt tempo utan att för den sakens skull bli slarvig. Under dagen Får du en komplimang som får dig att växa. Kvällen handlar om lugn och ro och familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du behöver mycket energi för kunna arbeta idag. Vädret gör dig trött och du har svårt att komma ur sängen på mornarna. Kanske borde du titta över din kost. Horoskopet varnar för trötthet och lättare depressioner som har med din diet att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Du borde vakta din tunga idag. Det finns en risk att du säger saker som du ångrar efteråt, men som blir svåra att ta tillbaka. Månens position gör dig oförsiktig i dina uttalanden och väldigt impulsiv på ett mindre bra sätt-

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du utstrålar lugn och harmoni och det är bra. Du behöver verkligen hitta tillbaka till de verkliga värdena i livet och du är på god väg. Våren och sommaren var en känslomässig labyrint, men nu börjar du äntligen får bukt med dina känslor, både de negativa och de positiva.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om noggrannhet så det borde passa dig. Du älskar detaljer och att få frossa i små, små problem som verkar omöjliga att lösa men som du alltid lyckas få bukt med tack vare ditt tålamod. Idag får du en kollega att skämmas för något som hen har sagt.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen blir precis så bra som du hoppats att den ska bli. Du har haft höga förväntningar på att ett projekt ska slå väl ut, men nyheterna är till och med bättre än du hoppats på. Fredagskvällen handlar om nöjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen blir stressig du förväntas hinna med saker som du inte är så bra på under tidspress och det skapar irritation hos dig. Du har redan förvarnat om att du behöver mer övning, men din chef är inte så förstående. Kvällen blir trevlig men ganska tidigt för din del.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du oroar dig för att du inte når fram till din vän. Ni träffas och allt är som det ska på ytan, men du känner att något har förändrats mellan er och som Skytt vill du gärna prata om det som är fel, men din vän sluter sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en händelserik dag där du visar upp dina talanger och vinner framgång åt ditt arbetsteam. Du kan vara en riktig vinnarskalle när du vill, men du har också förmågor som envishet och uthållighet vilket hjälper dig när alla andra har fastnat. Kvällen blir underbart mysig och lugn.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om att komma i fas med livet. Det blir en trevlig och stressfri dag där du njuter av att vara utomhus så mycket som du kan. Kvällen bjuder på en hel del roliga och kulinariska utmaningar. Du bjuder gärna vänner och familj på dina matexperiment.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om att ta det säkra för det osäkra. Just nu är du lat och orkar inte riktigt ta tag i dina problem utan föredrar att sopa dem under matten vilket hjälper för stunden. Fredagen blir en ganska avslappnad och skön.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons