Lördag 21/9

21 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen försöker du ta igen lite av allt du missat. Det blir dag som handlar om att fokusera på det viktiga och inte planera in allt för många aktiviteter. Eftermiddagen ägnar du åt något som du älskar att göra men som du har alldeles för lite tid för i nuläget.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir en harmonisk och skön.  Du unnar dig långa promenader, god mat och massor av frisk luft. På lördagen får du roliga nyheter. Du har också en möjlighet att vara extra kreativ den här dagen. Kvällen bjuder på en ovanlig men intressant diskussion.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns så många roliga människor som du inte har tid att umgås med så därför bestämmer du dig för att försöka träffa alla på en gång. Du kanske planerar en spontanfest, ett knytkalas eller en gemensam aktivitet. Dina spontana infall brukar oftast vara dina bästa idéer.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du är lite försiktig med att önska dig för mycket just nu. Du mår bra, och livet är toppen, men det finns en väldigt viktig pusselbit som du saknar. Det är inte enkelt när livet tar personer åt olika håll, men om ni är menade för varandra så är det bara att fortsätta jobba på er relation.

Lejonet 23/7-22/8

Du har en rolig och lagom aktiv lördag att se fram emot. Det finns mycket energi i ditt horoskop och en vilja att utvecklas och växa. Under dagen får du höra många konstiga rykten om en vän, här gäller det att inte ta dem allt för allvarligt

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att kunna säga ifrån när du har fått nog. Sluta spela snäll och förstående, vissa personer begriper bara raka argument och ett klart nej. Under dagen får du och en vän ett infall som till en början verkar galet, men ju mer ni tänker på det ju smartare verkar er idé vara.

Vågen 23/9-22/10

Du har en familj som har svårt att hålla sams just nu och du känner dig som du ständigt sitter i kläm mellan en massa heta känslor. Kanske är det bra om du försöker vara rak mot din familj och förklara hur ledsen deras ständiga smågräl gör dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en chans att lyckas med det som du förutsatt dig att göra, men då måste du försöka att driva på dig själv. Just nu är du väldigt lat och ofta så avbokar du aktiviteter bara för att kunna tillbringa ännu en kväll hemma. Du behöver komma ut och träffa dina vänner.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en känsla av förväntan i ditt horoskop just nu. Det är inget du riktigt kan ta på, men du vet att något är på väg att förändras. Den första ledtråden du får är ett sms från en relativt ny vän som informerar om en aktivitet där du är inbjuden.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att komma ikapp mentalt och med jobbet. Vanligtvis tar du inte arbetet med dig hem när du är ledig, men just nu tycker du att det är skönt att kunna jobba vidare och avsluta saker i lugn och ro. Kvällen bjuder på en överraskning när en ny kollega plötsligt tar kontakt med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Under lördagen passar du på att göra småsaker som du inte hunnit med den senaste månaden.  Det blir en trevlig och lagom social dag där du förenar nytta med nöje. Kvällen fokuserar på familjen och kanske till och med släkten.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att säga nej till din vän eftersom du har så dåligt samvete över att ni träffas så sällan och att det oftast är du som avbokar era möten. Idag så vill du gärna vara för dig själv och därför så är du kanske inte så trevlig och social som du skulle kunna vara mot din vän.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons