Söndag 22/9

22 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har en del saker att göra den här dagen så det gäller att du hinner med allt du planerat annars kommer du halka efter. Ibland är du ute i sista minuten och så är fallet idag. Du stjälper dig själv när du inte ger dig själv en ärlig chans genom att planera bättre.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att förstå varför vissa personer agerar som de gör. Du har stött på en del knepiga människor genom åren, men få slår en före detta arbetsgivare eller chef som du av en slump springer på idag. Det blir kanske inte ett så kärvänligt möte, men det får dig att inse hur bra du har det just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du försöker lösa en konflikt mellan två vänner men det går inte så bra som du skulle önska. Din ena vän är för envis och din andra för stolt för att kunna erkänna sina fel. Strunta i dem och låt dem arbeta ut sina egna problem och gör något roligare av din söndag.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en möjlighet att du får pröva en idé som du har idag, men då är det en del sakar som måste klaffa. Mycket hänger på en vän och hens möjlighet att träffa dig. Ni har inte setts på länge eftersom hen är väldigt upptagen.

Lejonet 23/7-22/8

Du är konflikträdd och det är inte likt Lejonet att vara. Oftast är du den som ryter högst och som inte är rädd för att säga vad du tycker och tänker. Kvällen bjuder på en del variation och en hel del roliga infall.

Jungfru 23/8-22/9

Idag finns det en risk att du spontanshoppar. Du vill skämma bort dig själv och som Jungfru så gör du det genom att unna dig materiella saker. Så länge du håller koll på utgifterna och inte blir för frikostig mot dig själv så kan du unna dig lite.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något väldigt lugnt över den här söndagen. Du har få och ens någon aktivitet inplanerad så du kan unna dig att vara helt fri. Under dagen får du möjligheten att umgås lite med en släkting som du träffar alldeles för sällan nu för tiden.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns få saker som gör dig så glad som när en vän berömmer dig för din kreativitet och ditt konstnärliga öga. Du älskar att få utveckla dina idéer och dela med dig av hur du upplever världen. Kvällen blir händelserik.

Skytten 22/11-21/12

Du tar ett steg tillbaka när en vän blir arg och går till attack. På sätt och vis vet du att din vän har rätt, du har inte betett dig hel schyst den senaste tiden, men du tycker att din vän kunde ha lite förståelse för den situation du befinner dig i och den förändring du genomgår just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir en kombination av att vara passiv och att vara aktiv. Du har en hel del saker att läsa igenom idag, men du vet att det är viktigt för koncentrationen att avbryta med lite fysisk aktivitet så det gör att du varvar stillasittandet med motion.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en del att stå i den här söndagen. Dels har du lovat en släkting att hjälpa hen med ett projekt, men du har också en del egna planer. Under dagen tar du tag i vissa saker som har med senhösten att göra. Kvällen handlar om familjen och om dem du älskar.

Fiskarna 19/2-20/3

På söndagen så passar du på att vara aktiv antingen genom att titta eller delta i en sport av något slag. Det blir en härlig dag där du väljer att inte fundera så mycket, varken över framtiden eller över det som har varit.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons