Måndag 23/9

23 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du möjligheten att gottgöra någon som du har försakat den senaste tiden. Det blir en trevlig dag där du lär nya spännande saker som har med utveckling och ökat ansvar att göra. Eftermiddagen handlar en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite stressig. Det är mycket att göra och det är lite tid att jobba med. Trots pressen så levererar du ut över det vanliga och du får mycket beröm för din insats. På kvällen är du genomtrött och unnar dig att vara riktigt lat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du har mycket att göra på jobbet, men du tycker att det är kul så därför går det inte så tungt som det kunde ha gjort. Under eftermiddagen väntar en utmaning som har med logistik och scheman att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inget bra sätt att ge dåliga nyheter på så det är lika bra att ta tjuren vid hornen. Oavsett om det rör sig om något dramatiskt eller bara något litet så som att du glömt ett löfte, eller inte hunnit med vad du lovat så kommer det kännas mycket bättre när du varit ärlig och sagt som det är.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen testar du gränser och tänjer för vad du tycker är genomförbart eller inte. Genom att tvinga dig själv att åtminstone testa innan du blir negativ så kommer du att märka att du är kapabel till mer än du tror.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns olika sätt att samma sak på och idag väljer du det enkla sättet där du lindar in sanningen i bomull för att inte såra eller väcka onödiga diskussioner. Under eftermiddagen har en chef lite nyheter åt dig. Kvällen bjuder på fysisk aktivitet.

Vågen 23/9-22/10

Du är arg för att din chef inte kan se att gränsen för vad du vill och kan prestera är nådd och att det är dags att du får avlastning. Under eftermiddagen bollar du idéer med en väldigt kreativ och ambitiös vän som hjälper dig att se på samma problem från olika håll.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganska enformig, men det gör dig ingenting eftersom  det lämnar mer utrymme för dina tankar att kunna vandra fritt. Ett oväntat möte i förra veckan har fått dig att börja fundera i nya banor både beträffande boendet och jobbet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du bestämmer dig för att bryta med det gamla till förmån för det nya. Det blir jobbigt med separationen, samtidigt som du vet att du har förändrats och att du mår bättre av att gå vidare än att stanna kvar i det förflutna.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intensiv måndag men du har roligt eftersom du kan diskutera och argumentera för en sak som du brinner för. Tack vare att du är så verbal så kommer du att få anhängare även om du står upp för ett väldigt nischat område.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att komma igång igen efter ledigheten och det är trögt. Du känner att du har ingen riktig kontroll den här måndagen och det stör dig. Det bästa är om du ger dig själv tiden att få en överblick innan du hugger in på dagens arbete.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir intensiv, lärorik och periodvis lite långtråkig. Det är mycket information att ta in och när du är trött tenderar du att stänga av den delen av hjärnan som lär sig nya saker vilket resulterar att du måste repetera en hel del av det som sägs under dagen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons