Onsdag 25/9

25 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns begränsningar den här dagen som gör att du inte bör pressa dig själv för hårt. Försök att ta små steg och hålla ett jämnt tempo utan att sätta för mycket stress på dig själv. På jobbet har du en vän som alltid finns där för dig även om ni inte umgås hela tiden. Hen kan vara ditt bollplank idag.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir harmonisk och lite pressad på samma gång. Det är mycket som du ska hinna med så det gäller att fokusera på rätt saker. Under dagen möter du en person som får dig att fundera på ett erbjudande som både kan verka lite skrämmande men också väldigt frestande på samma gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du dras in i en härva av lögner idag och du vet inte hur du ska reda ut det hela. Det börjar som en oskyldig bortförklaring när du egentligen vill undvika något som du lovat att göra, men som inte verkar så tilltalande idag, du ursäktar dig med en vit lögn men det generar i fler lögner och så är härvan igång.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir intensiv, rolig och lekfull. Du får utlopp för din kreativa sida och du känner att du verkligen växer med allt ansvar som du tar. Under dagen försöker du att aktivt aktivera en tjänst som en vän är skyldig dig.

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du ska vara försiktig med vissa personer. Det är inte bra för dig, men du kan ändå inte hjälpa att du dras till deras umgänge. Det är något lockande med saker som är en smula tabu. Kvällen handlar om att ta en paus från vardagen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du har mycket att göra och det gäller att planera sin tid väl. Under dagen får du möjligheten att träffa en person som inte bara inspirerar dig, hen får dig även att se dina möjligheter och hen stärker ditt självförtroende.

Vågen 23/9-22/10

Du mår bra av att kunna uttrycka dig själv på ett konstnärligt sätt och det kan du idag. Det blir en inspirerande resa både bakåt och framåt i tiden där du utforskar nya möjligheter och frestande val. Kvällen blir lugn och harmonisk. Du umgås gärna med din familj.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det är mycket du skulle vilja säga, men du vet inte hur du ska får fram orden så att det blir rätt., Visst vill du kunna kritisera din vän, men på ett konstruktivt sätt som lyfter utan att sänka hen självförtroende. Här gäller det att väga sina ord noga.

Skytten 22/11-21/12

Du har mycket att fundera över så därför gäller det att du unnar dig tid där du kan vara för dig själv. Skytten är av naturen social och söker sig gärna till större bekantskapskretsar, men just nu skulle du må bättre av att tillbringa lite mer tid ensam.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir rolig och lite utmanande. Du testas både intelligensmässigt och verbalt idag. Det finns en person som tycker det är kul att trigga dig och hen vet precis vilka knappar hen ska trycka på för att få dig att bli rasande. Vanligtvis håller du en låg profil, men inte idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en plan, men för att den planen ska fungera så måste du försöka att tänka flera steg framåt. Det handlar om taktik, att bygga självkänsla och att försöka se saker positivt. Under onsdagen får du möjligheten till en alldeles unik och häftig möjlighet att utforska nya områden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är bestämd men inte på ett negativt sätt, tvärtom har de senaste månadernas erfarenheter gjort dig mer på det klara vem du är och vad du vill vara. Du saknar en person som du brukar bråka med på ett positivt sätt. Hen lyfte dig till en annan nivå. Kanske är det dags att kontakta hen igen?

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons