Fredag 27/9

27 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir härlig, inte bara för att det är fredag utan för att du får spendera mer tid med en kollega än du brukar göra. Du har verkligen kommit att gilla den här personen, hen inspirerar dig och får dig att växa som människa.

Oxen 20/4-20/5

Du har en härlig fredag att se fram emot, men den går alldeles för fort. Du håller på att planera ett speciellt projekt och du är lite nervös att saker inte ska gå som planerat. Kvällen bjuder på hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del olika saker att ta tag i idag och det gäller att hålla tempot dagen igenom. För din del handlar det om att äta lagom mycket annars blir du däst och orkar inte komma igång igen efter lunchen. Kvällen blir social och trevlig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är oroad över att du inte hinner med dina gamla vänner lika mycket som tidigare. Visst har du kul i ditt nuvarande liv, men ibland kan du sakna personer som du inte umgås med så mycket men som känner dig utan och innan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du försöker skaka av dig känslan av att något är riktigt fel mellan dig och en vän. Ni har bråkat tidigare men inte på det här sättet, det känns mer ödes betonat den här gången. I ditt fall kan det räcka med ett förlåt, det är sällan du ber om ursäkt så när du gör det tar dina vänner dig på allvar.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att stå emot ett begär. Det finns något som du suktar efter, men som du vet inte är bra för dig. Jungfrun har lätt att falla för frestelser, men å andra sidan vet du om den här svagheten och då är det enklare att parera den.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir harmonisk. Du mår ovanligt bra just nu. Det finns så mycket positiv energi i dig och du känner att du verkligen suger åt dig av det som är bra i din omgivning. En kollega fäller en anmärkning som både gör dig glad och förvånar dig på samma gång.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite retlig idag. Du känner dig inte hundra procent bra och då blir du lättirriterad. Det här blir en kollega medveten om när hen av misstag kliver dig på tårna. En arg Skorpion är inget man vill möta en fredagseftermiddag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du fäller ett klockrent skämt, om än på gränsen till lite elakt och du får de flesta med dig. Efteråt känner du ett sting av dåligt samvete, du tycker egentligen inte om att skratta om någon annans bekostnad men idag drogs du med av det dråpliga i situationen. Det är aldrig för sent att be om ursäkt.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir trevlig. Du börjar lära känna lite nya personer och det gör dagarna roligare. Just nu är det mycket på agendan och du känner dig en smula stressad för flera saker. Om du bara strukturerar upp det du ska göra så du får en överblick så kommer du må bättre. Resurserna för att lyckas finns i dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vill du komma iväg i tid från jobbet alltså blir du riktigt irriterad när ett möte drar över onödigt länge. Du tycker att det är respektlös att babbla på om oväsentliga saker, men i det här fallet har du inte annat val än att stanna. Kvällen blir riktigt mysig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du fiskar efter beröm idag men blir väldigt besviken när du inte får den respons som du hoppats på. Du har ett behov av att bli sedd och hörd just nu så därför tar du större plats än du brukar. Det behöver inte nödvändigtvis vara dåligt, utan tvärtom kan det vara bra för dig att ta för dig lite.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons