Söndag 28/9

28 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du resonera med en släkting som har svårt att förstå hur du tänker. Hen ser bara saker ur sitt eget perspektiv och har svårt att sätta sig in i dina känslor. Kvällen handlar om att visa respekt fören vän som sörjer något.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen händer det inte så mycket när det kommer till aktiviteter, men det blir en skön dag där du ser till att komma ikapp med saker som rör hemmet. Under eftermiddagen hjälper du en vän eller släkting som behöver hjälp med något.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undrar om du ska blir glad eller arg på en vän för det hen överraskar dig med idag. Visst är det omtänksam och gulligt att ägna så mycket tid att planera något för din skull, men din vän vet samtidigt att du ogillar överraskningar.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns ingen som du kan prata med om dina känslor. Det du känner är äkta och starkt, det vet du om och därför blir du nästan rädd. Du känner dig inte mogen att hantera den här typen av känslor, särskilt inte om du inte vet om de är besvarade.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns mycket att fundera på men inte så mycket som du kan påverka just nu utan det handlar mer om ett längre perspektiv. Du trivs bra med ditt liv som det är just nu, men vissa saker vet du är inte hållbara i längden utan kräver en förändring inom de närmaste månaderna.

Jungfru 23/8-22/9

Du är skeptisk till ett rykte som du får höra idag, men det visar sig vara sant. Det handlar om en person som har kommit över ett antal hinder för att nå dit hen är idag och du kan se tydliga paralleller med dit eget liv. Det här ge dig den motivation du behöver för att planera hösten.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite blyg idag eftersom du känner dig osäker i en viss situation. För dig är det en ganska konstig känsla eftersom du sällan brukar vara den som är blyg, snarare tvärtom. Under eftermiddagen får du höra en hemlighet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns ett bra sätt att visa en släkting att du stöder hen i hens beslut även om den väg hen väljer kommer att bli tuff. Du vet att din släkting är en fajter och att hen kan lyckas med vad som helst som hen vill lyckas med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på roliga aktiviteter och en hel del skratt. Det blir en bra dag där du får mycket uppmärksamhet och det trivs du med. Kvällen handlar om kärleken och om att ta avstånd från en handling som du inte kan stå bakom.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn skön söndag där tonvikten ligger på att lära sig nya saker och utvecklas. Du har roligt samtidigt som du känner att du faktiskt gör nytta På eftermiddagen väljer du att skämma bort dig själv lite extra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du förstår att en vän är på väg att gå för långt idag, men du vet inte hur du ska kunna hindra hen. Du vet att den här personen är väldigt impulsiv och ofta agerar på sina känslor snarare än lyssnar på sitt förnuft.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande humör den här söndagen. Du slipper att pliktskyldigt umgås med din vän utan du kan frossa i en hobby som du längtat efter men som du inte har haft tid med den senaste månaden. Kvällen handlar om att söka kontakt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons