Lördag 29/9

29 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen ägnar du dig åt en favorithobby. Det blir en rolig och inspirerande dag där du får chansen att utmärka dig lite extra och imponera på dina vänner. Kvällen blir lugn, men trevlig. Du växer i allt det nya som den här hösten har fört med sig.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lite stressig inledning på lördagen, men inget som du inte kan hantera. Du är inställd på att ha mycket förberett inför en uppgift idag, men det blir inte som du tänkt dig. Av olika anledningar så fungerar inte din planering som den ska. Resten av lördagen blir underbart härlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du stressar från punkt a till punkt b idag bara för att inse att det var totalt onödigt. Mycket handlar om att ha koll och det har du inte just nu därav den onödigt stressen. Under lördagen har du lovat en vän att hjälpa henne, men du inser att det krockar med en annan aktivitet som du har inplanerad.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det finns olika sätt att hantera en besvikelse, och du väljer att inte gräva ner dig utan se saker från det positiva perspektivet vilket gör att det till slut blir en bra lördag. Idag hinner du med att träffa en vän som du inte sett på länge och det blir ett härligt återseende.

Lejonet 23/7-22/8

Du kämpar med ekonomiska bakslag just nu. En del oförutsedda utgifter hopar sig den här månaden och du börjar bli oroad för hur du ska klara av alla räkningar. Försök att ringa och skjuta upp vissa fakturor till nästa månad. Se även till att göra en strikt budget för nästa månad så kommer det att gå bra.

Jungfru 23/8-22/9

Du får inte bli arg på en vän för att hen avslöjat din hemlighet. Det kommer att visa sig att det var ett smart drag att inte hålla den här saken för dig själv. Ibland kan dina vänner känna dig bättre än du känner dig själv och så är fallet idag.

Vågen 23/9-22/10

Du förvånar din omgivning med din äventyrlystnad idag. Vanligtvis är inte Vågen den som kastar sig över tuffa utmaningar och svåra uppdrag men ett inflytande från Solen ger dig både energi, mod och vilja att testa den här typen av utmaning.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns många sätt att visa att man är ledsen på, du behöver kanske inte be om ursäkt med ord utan visa i handling att du är ledsen för att du och din vän har grälat. Under lördagen får du en unik chans att testa något som du länge velat pröva.

Skytten 22/11-21/12

Du får gärna vara lite skeptisk idag. Ta inte allt din vän säger på blodigaste allvar för då kan det uppstå en konflikt mellan er. Under dagen vill du gärna komma iväg och göra något men din vän är lite för lat för att orka med aktiviteter så ni blir troligtvis hemma istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Efter att ha gjort allt du ska idag känner du en längtan efter att få träffa vänner som du inte sett på länge. Det blir ett kärt återseende och du inser hur mycket du saknat dem samtidigt som du också inser att ni är på väg att växa ifrån varandra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är många intressen att hålla vid liv så det gäller att prioritera rätt. Idag handlar det om familjen eller om dina närmaste vänner. Du har egentligen inte så mycket inplanerat, du vill bara spendera tid med dem som du älskar.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lite enformig, men efter en stressig vecka passar det dig bra. Du tycker det är skönt när det inte händer så mycket för då för du tid att fundera och den tiden behöver du. På kvällen vill några vänner ses, först är du skeptisk men om du följer med så kommer du inte att ångra dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons