Måndag 30/9

30 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen arbetar du i ett bra fungerande samförstånd med en lite udda kollega. Hen har alltid svårt att anpassa sig, men av någon anledning så lockar du fram det bästa hos den här personen. Kvällen bjuder på variation.

Oxen 20/4-20/5

Idag så går du in i dina uppgifter både med höga förväntningar och med lite skräck. Du är utanför din vanliga bekvämlighetszon och det gör att du måste utmana dig själv hela tiden för att lyckas. Det blir en roliga, intressant och utvecklande dag på mer än ett sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen tvingas du ta tjuren vid hornen i en obekväm konflikt. Det handlar om att du inte varit tillräckligt tydlig mot en person och därför har hen gjort antaganden som inte riktigt är sanna. Mycket i den här konflikten handlar om starka känslor och då blir det extra jobbigt.

Kräftan 21/6-22/7

Idag grubblar du mycket på varför en vän var så avvisande som hen var när ni träffades sist. Du vet inte vad det är som gått snett mellan er, men du vet att det kommer ta tid och tålamod att hitta tillbaka det ni haft tidigare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att samla tankarna. Det blir en bra dag och du känner att du faktiskt har kommit ikapp dig själv den här helgen. Under hösten har det varit mycket nytt i ditt liv och du har inte riktigt haft tid att smälta allt som hänt, men nu känner du att du äntligen är på banan.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara exakt och att inte ta ut svängarna för mycket. Vanligtvis är det här ett jobb som passar Jungfrun bra, men just nu influeras du starkt av Månen vilket gör dig ovanligt kreativ och nytänkande.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en risk att du gör bort dig inför en person som du beundrar mycket. Det handlar om att du blir nervös och när du blir nervös hoppar det grodor ur munnen på dig. Under eftermiddagen överväger du ett erbjudande som din chef har gett dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som gillar variation och idag får du möjligheten att byta uppgifter med någon. Det blir betydligt svårare och stressigare än du trott, samtidigt så känner du att utmanar dig själv när du pressar dig själv på det här viset.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen blir lite av en besvikelse för dig. Du har svårt att förstå varför du gav dig in i det här projektet till att börja med. Det verkade kul och utmanande, men i verkligheten så är det inte alls lika intressant. Du har svårt att dra dig ur så här sent så det är bara att acceptera följderna.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen utmanar du dig själv på många olika sätt. Det blir en rolig och tuff dag på samma gång men det viktiga är att du känner att du tar ett steg i rätt riktning. Kvällen bjuder på en del nyheter som har med en hobby att göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har bestämt dig för att bara koppla av den här måndagen, i alla fall om du råkar vara ledig. Jobbar du så håller du inte ett högre tempo än du behöver. Du satsar på att ta det lite lugnt så här i början på veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns olika sätt att bemöta en väns argument på och du väljer att vara ganska rak. Istället för att linda in dina åsikter i bomull så säger du hur du känner det och resulterar i en konflikt mellan dig och din vän.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons