Tisdag 1/10

01 okt, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen utsätter du dig själv för en psykisk prövning. Det handlar om att vara stark och kunna stå emot frestelser något som du brukar ha svårt för men som du klarar fint idag. Just nu bidrar Solen position till en ökad mental styrka för ditt tecken.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en slitsam tisdag, men den går i all fall fort. Du har mycket att gör den här dagen och du ser till att hålla ett högt tempo hela tiden. På eftermiddagen är du trött så har du möjlighet tar du gärna en siesta. Kvällen bjuder på information.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som sällan utsätter dig själv för komplicerade relationer eftersom du har svårt att hantera den typen av känslor. Trots dins goda förutsättningar så har du ändå lyckats trassla in dig i en relation som är allt annat än enkel. Idag tvingas du göra ett jobbigt val.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir trevlig. Du har kul på jobbet och du har skaffat dig massor av nya vänner. Under dagen så utmanas du på nya sätt hela tiden och det gör att arbetet inte blir tråkigt. Kvällen handlar om en idrott eller en hobby.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är dags att tänka hur du ska kunna förändra situationen för en vän utan att hen märker det. Din vän är envis och vägrar att få hjälp av någon trots att hen uppenbarligen behöver det. Under dagen får du möjligheten att visa upp din talang inom ett lite udda område.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt saklig i ditt sätt att argumentera, men det hjälper inte när din kollega inte kan vara objektiv utan hela tiden drar in sina känslor i diskussionen. Du vill hålla tonen professionell, men till slut blir du arg på riktigt och då släpper du din objektiva synvinkel.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som blir väldigt upprörd när det kommer till emotionell utpressning. Idag så utöver din chef den typen av knep för att få en kollega till dig att göra som hen vill. Du är frestad att lägga dig i, samtidigt så vet du att det här egentligen inte är din strid att ta.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att göra val. Det kan låta enkelt, men i själva verket drabbas du av beslutsångest inför nästan allt du ska välja mellan. Det är ett mindre positivt inflytande från Vågen som gör att du hela tiden ångrar dina beslut.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir bättre än måndagen. Du har insett att du kan dra nytta av din allmänbildning och din intelligens när det kommer till vissa uppgifter. Du tycker att det är kul att kunna briljera som omväxling.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen känner du dig väldigt motiverad i en viss uppgift. Du är imponerad av en kollegas intelligens och hens sätt att argumentera vilket inspirerar dig att bli bättre. Idag knyter du lite tajtare band med några nya kollegor. På kvällen får du beröm för en insats som du gör.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här tisdagen blir lite stressig, kanske mest för att du känner ett starkt behov av att få komma ifrån en uppgift som du tagit på dig frivilligt. Det blir inte så enkelt som du hade hoppats eftersom det är fler personer än du involverade.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tror att du är nöjd med ditt liv just nu, men ändå känns det som om det fattas något. Under helgen insåg du en sak om dig själv och det är något du tänker hålla hemligt ett tag tills du klurat ut hur stor betydelse det här har för dig i längden.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons