Onsdag 2/10

02 okt, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns ett utrymme att tänka om den här onsdagen och bara vissheten att du har möjligheten att ångra dig gör dig mycket mer självsäker. Under dagen har du också chansen att prata lite mer med en person som väcker din nyfikenhet.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen flyter på lite smidigare än början på veckan. Du känner att du börjar få kontroll och du kan vara lite mer kreativ den här dagen. Under eftermiddagen får du en positiv respons på ett projekt som du har satt igång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns många sätt att hantera en motgång på, försök att tänka på hur du kan växa med det här snarare än att du bli bitter. Under dagen får du lite tips av en kollega som alltid lyckas med det som hen tar sig för.

Kräftan 21/6-22/7

Du tror att du ska kunna förändra saker snabbt, men så fort går det inte och det märker du av idag. Du har en jättebra idé om en liten men effektiv förändring men du inser att det kommer ta veckor att driva igenom det här förslaget på alla nivåer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen motiverar du dig själv med saker som gör dig glad. Du är lite drömsk idag och dina drömmar involverar ofta passion och äventyr. Just nu finns det särskilt en person som får dig att drömma lite extra.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar ett kliv mot ett mer självständigt arbete idag. Det har varit en process att komma så här långt men nu känner du att du är beredd att klippa navelsträngen. Under eftermiddagen kan någon form av lönediskussion bli aktuell.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite trött på en kollegas bortförklaringar till att hen alltid kommer försent. I din värld är det bara att ta en buss tidigare. En känslig hemlighet läcker ut idag och den kan orsaka en del problem för en kollega. Här kan du vara ärlig med vad du hört eller helt hålla dig utanför och inte säga någonting.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns inget bra sätt att framför dåliga nyheter på så det smartaste du kan göra är att gå rakt på sak och sedan lägga mertid på att trösta än att försöka mildra det du har att säga och hoppas på att din vän inte blir så ledsen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det händer mycket just nu i ditt liv och det är inte säkert att din bekantskapskrets hänger med i de förändringar som du genomgår. Själv omfamnar du allt det nya med massor av positiv energi och glädje. Du har aldrig haft svårt att släppa taget om det gamla.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag vill du imponera på en chef och genom att vara så målmedveten som bara en Stenbock kan vara så lyckas du. Du får även prova på ett grupparbete idag och du märker till din förvåning att det går väldigt bra. Kvällen handlar om vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket att göra på jobbet idag och du irriterar dig på att en kollega hela tiden envisas med gnälla för att hen inte hinner med. Du har gång på gång försökt förklara för den här personen att hen måste tänka mer effektivt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser att du fortfarande tycker väldigt mycket om en person. Att träffa hen igen efter så lång tid väcker en känslostorm som du inte är beredd på. Just nu försöker du sortera ut dina känslor och komma fram till hur det här påverkar dig på lång sikt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons