Torsdag 3/10

03 okt, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir ganska intensiv och du känner dig lite dränerad på energi när du kommer hem på kvällen. Just nu ser inte ditt liv ut så som du tänkt att den här hösten skulle se ut, men alla pusselbitar är på väg att falla på plats och du inser att du trots allt trivs bra som det är just nu.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir väldigt intensiv, det är mycket som ska hinnas med och tiden är kapp. Här gäller det att tänka positivt och försöka och inte blir oroad bara för att det är mycket att göra. Du kommer att upptäcka att du faktiskt presterar mer än förväntat och att du levererar ett utmärkt resultat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir lite tveksamt hur du ska kunna gå vidare med ett klagomål som du har. Din chef vill inte göra något åt situationen och går du upp ett pinnhål kan det hända att din chef tycker att du går bakom ryggen på hen. Här gäller det att välja vad som är viktigast. Relationen till chefen eller problemet.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du drar dig för att berätta för din vän vem du ska träffa idag för att du är rädd att din vän ska blir svartsjuk. Du vet att hen ibland inte ser det logiska i vissa saker utan tänker bara med hjärtat och inte med hjärnan. Frågan är hur bra det är för er relation att du har hemligheter.

Lejonet 23/7-22/8

Du får faktiskt inte blir arg på din kollega för att hen har gjort bort sig. Det kanske resulterar i mer arbete för er båda, men handen på hjärtat så kunde det lika gärna har varit du som klantade till det. Kvällen bjuder på en rolig överraskning.

Jungfru 23/8-22/9

Du drar dig för att presentera en idé som du har för att du tycker den är lite för invecklad. Saken är den att du faktiskt har svar på det mesta som har med det här projektet att göra och du har hittat en lösning på varje problem som kan uppstå så våga berätta om din idé.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att strukturera ett arbete och det kanske inte är din starkaste sida men du jobbar bra om du har någon som hjälper dig med hur du ska tänka. Kvällen handlar om att ta olika initiativ och om att vara handlingskraftig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Den här torsdagen blir överraskande kreativ och väldigt givande på flera olika sätt. Dagen handlar om att förverkliga visioner och att ta ett konstnärligt grepp på en rätt så vardaglig uppgift. Kvällen blir social och trevlig.

Skytten 22/11-21/12

Du drar dig inte för att slösa med dina pengar idag. Det finns något som du gärna vill köpa även om det kostar lite mer än du egentligen har råd med. Under eftermiddagen får du möjlighet att umgås med en person som du är väldigt attraherad av.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här torsdagen har du siktet inne på att lyckas med ett projekt är om det innebär en lång arbetsdag där du tar med dig jobbet hem på kvällen. I din värld så är det bättre att avsluta saker hemma än att slarva igenom dem på grund av tidsbrist. Idag märker du att en kollega flirtar med dig och det gör dig både glad och generad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du slits mellan starka känslor just nu och inget av de beslut som du stå inför är lätt att fatta. Eftersom det är du själv som satt dig i den här sitsen så är det bara du själv som kan lösa dina problem. Du lämnar din partner utanför tills du har mer fakta att gå på.

Fiskarna 19/2-20/3

Du funderar på att ta kontakt med den person som du i hemlighet tänker på, men du är lite för blyg och dessutom vet du att det inte är särskilt passande. Frågan är om dina känslor svalnar när du försöker sopa dem under mattan eller om det bara blir ännu mer intensiva.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons