Dagens horoskop fredag 4/10

03 okt, 2019
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du övertyga en vän att hänga med på något som du tycker är roligare än vad hen gör. Du vill försöka få din vän att se vad det är du brinner så mycket för. Din vän är tveksam, men tackar till slut ja. Det blir en härlig kväll.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inte så mycket du kan förbättra den här fredagen, men du försöker verkligen att göra ditt bästa. Det blir en rolig och utvecklande dag där du faktiskt känner att du har kontroll på det mesta. Kvällen handlar om familjen och då speciellt din partner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar när du får en förfrågan som rör arbetet. Visst låter förslaget frestande, men du vet att det är lätt att se alla positiva sidor i början och inte ta det som är negativt i övervägande. Du väljer att begära mer betänketid och verkligen analysera situationen.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir rolig, kreativ och väldigt upplyftande. Du träffar personer som får dig att må bra den här dagen. Under eftermiddagen blir en kollega lite lätt hysterisk, men du finns där för att lugna hen. Kvällen handlar om din förälskelse och om att du inser att inget har ändrats den senaste tiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu kämpar du lite i motvind. Det är så mycket som du borde göra, men det tar emot för dig att lägga den energi du behöver för att driva igenom det här projektet. På kvällen bestämmer du dig för att glömma allt för en stund och satsa på att umgås med dina vänner istället.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lite långtråkig, men kvällen blir härlig. Du är inte rädd för att ta i och det gör att du faktiskt hinner med väldigt mycket den här dagen och det lämnar utrymme för att kunna vara mer spontan på kvällen.

Vågen 23/9-22/10

Du tvekar när du får höra ett rykte, samtidigt så vill du inte avfärda det helt utan du tycker att det är bra att forska lite närmare i det här. Det blir en spännande dag där du gör ganska förvånande upptäckter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du ibland blir lite irriterad för småsaker, men det behöver inte betyda att du är arg. Du försöker förklara för en känslig kollega att du helt enkelt har temperament. Kvällen blir riktigt mysig. Du njuter av att umgås med dina vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag blir du svartsjuk, och det irriterar dig att du är så osäker på din relation. Du vet att det inte är något mellan din partner och en viss person, men du känner ändå kemin mellan dem och det gör dig rasande. Det blir en spännande kväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag presterar du över förväntan på jobbet och du får klart allt i tid med goda resultat och bra marginaler. På kvällen unnar du dig att fira tillsammans med dina vänner. Du hamnar mitt i ett svartsjukedrama och du vet att du faktiskt är lite skyldig till hur det hela utvecklat sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Ibland blir du väldigt frustrerad på en kollega som är slarvig. Hen skulle kunna prestera så mycket bättre om hen bara ansträngde sig lite mer. Du vet inte hur du ska nå fram till den här personen utan att såra hens känslor.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska vardaglig dag men en högintensiv kväll. På dagen får du beröm för din snabbtänkthet och din iakttagelseförmåga. På kvällen möter du en person som verkligen rör om i dina känslor. Ingen kan göra dig så arg, men samtidigt så levande som den här personen.

Annons