Dagens horoskop lördag 5/10

05 okt, 2019
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen handlar om att vara väldigt exakt och att inte slarva. När Väduren är kreativ vill du inte bli hämmad av att tvingas vara noggrann samtidigt. Den här dagen prövas ditt tålamod både en och flera gånger samtidigt som det blir en väldigt rolig och utvecklande lördag.

Oxen 20/4-20/5

Dagen börjar tidigt och slutar sent. Det blir en intressant dag som bjuder på spänning, glädje, mer glädje och massor av god mat. Den här dagen blir en dag som du sent ska glömma. Kvällen handlar om vänskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det vi och inte bara du som gäller. I alla beslut som du fattar så måste du involvera minst en person till. Tvillingarna är vana att agera på egen hand så den här vi-känslan kan blir lite svår i början. Kvällen blir överraskande lugn.

Kräftan 21/6-22/7

Du tackar nej till en väns förslag. Du är ledsen över vissa saker i ditt liv, men du vet att du inte kan påverka dem så mycket just nu utan du måste ha tålamod och envishet för att övervinna det här hindret.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har bestämda åsikter och många av dina vänner tycker du är ganska moitsträvig just nu. Du brukar alltid vara den som hakar på nya idéer och som är den första att ta risker, men just nu så påverkas du starkt av jord, och det gör dig lite mer försiktig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på plats idag och det är bra. Genom att visa upp dig vinner du fördelar som andra, frånvarande personer inte får. Dagen handlar mer om att vara övertygande och framåt än att prestera på toppnivå.

Vågen 23/9-22/10

Du är irriterad på en person för att hen har påpekat ett uppenbart fel i din plan. Här handlar det om att du borde försöka tänka lite mer långsiktigt, men det tycker du är svårt. Du vill gärna vara mer i nuet och mindre i framtiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir kreativ och rolig. Nya sätt att tänka får dig att testa dina gränser och det ger resultat. Under dagen har du möjlighet att visa en vän hur du ser på världen och det blir ett litet äventyr i sig. Kvällen handlar om starka moraliska frågor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite besviken på din vän och det blir inte bättre av att hen ignorerar dig när du försöker lyfta ämnet. Du inser hur långt ifrån varandra ni är just nu trots att ni spenderar så mycket tid ihop. Kvällen blir bättre om du väljer att spendera den med familjen istället för med din partner.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag faller alla pusselbitar på plats. Äntligen får du upprättelse och du känner dig stolt över dig själv. Visst har du presterat i höst, men det har hela tiden känts som du snubblat lite på målsnöret. Idag når du hela vägen fram. Kvällen blir mysig och väldigt matbetonad.

Vattumannen 20/1-18/2

Ibland blir man extra stolt över vissa personer och det blir du idag. En vän eller släkting gör en uppvisning som är värd att minnas. Hen gör inga misstag och det blir bara bättre och bättre ju längre dagen går. Idag kan du slappna av och njuta.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte så envis som du borde vara. Du har alldeles för lätt att ge upp på det som är viktigt för dig bara för att saker kommer att bli komplicerade. Vakna upp, livet är komplicerat och det är det som gör det så underbart att leva.

Annons