Dagens horoskop söndag 6/10

05 okt, 2019
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har tur idag, något som håller på att gå riktigt snett rättar till sig i sista minuten och du inser att du lyckligt lottad. Det är inte ofta som du chansar så mycket som idag, men höga risker innebär också en stor belöning om ditt tilltag lyckas.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lugn och harmonisk. Du njuter av att vara tillsammans med personer som du uppskattar och tiden går fort. Det blir en del utbyte av tankar och idéer. Du har insett att du oroar dig förmycket så du försöker glömma morgondagen och njuta av nuet istället.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du frågar om hjälp om du inte hinner med idag och det är ett stort framsteg eftersom du alltid brukar vilja klara av allt själv. Under dagen får du möjligheten till en förändring i din vardag. Här gäller det att våga ta chansen.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen är den härligaste dagen på veckan enligt din åsikt. Idag njuter du av att umgås med dina vänner och med din familj. Det blir en härlig och omväxlande söndag där fokus ligger på dem som står dig nära.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du måste inte alls göra som din vän vill i det här fallet. Följ din magkänsla för den kommer att leda dig rätt. ibland är det lättast att ta den enklare vägen ut, men det är inte du så visa vad du går för istället.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen har många olika alternativ att välja på så bli inte besviken när en vän ställer in. Se det som en möjlighet att få göra något som du vill göra, men som du avbokat till förmån för din vän. Kvällen handlar om att hantera konflikter.

Vågen 23/9-22/10

Det är lite segt att komma vidare i ett projekt just nu. Du saknar idéer och det känns som om du kört fast. Försök att gå ut och byt miljö några timmar. Du kan skaffa dig inspiration ut i naturen eller på något museum.

Skorpionen 23/10-21-11

Hur du vrider och vänder på saker så kommer du inte längre idag med ditt problem så det är lika bra att du struntar i det och sover på saken istället. Använd den här söndagen till att samla energi och komma ikapp rent mentalt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag stannar du gärna hemma och tar det lugnt. Det har varit en händelserik vecka både arbetsmässigt, men inte minst känslomässigt så du behöver tid att fundera. Under dagen får du en fin komplimang som lyser upp din dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir omsvärmad idag och det är lite ovant för dig. På något sätt har du hamnat i fokus för allas uppmärksamhet och du känner dig glad men lite blyg. Under dagen knyter du nya kontakter och hittar tillbaka till ditt inre lugn. Du känner dig trygg med dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en trevlig dag där fokus ligger på att hämta in energi och njuta av nuet. Under dagen utbyter du tankar med din partner eller en släkting. Det blir ett sätt för dig att bolla vissa, lite kontroversiella teorier som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får för dig att kontakta en person som du är attraherad av, men du avbryter dig, bara för att försöka igen och avbryta igen. Hela den här dagen är en inre kamp där du hela tiden försöker sätta fingret på vad du egentligen känner.

Annons