Dagens horoskop måndag 7/10

06 okt, 2019
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På måndagen överväger du att säga nej till en kollega som vill att ni ska samarbeta. Ni har inte så mycket gemensamt så du känner dig inte särskilt frestad. Tänk på att i just jobbsammanhang så kan olikheter vara bra. Ge det en chans.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att komma ikapp med många saker. Det blir en utmanande dag där du ständigt ligger efter på många olika sätt, men när dagen närmar sig sitt slut har du kommit ikapp med allt och du känner dig rätt så nöjd med dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite tveksam idag. Det har hänt så mycket den senaste tiden att du inte riktigt vet hur du ska hantera all information. Egentligen skulle du behöva tid lugn och ro för att smälta alla intryck, men den möjligheten finns inte just nu. Du måste försöka hitta balans utan reflektion.

Kräftan 21/6-22/7

Idag behöver du extra tid att lösa en uppgift men din chef vill inte tillhandahålla den tiden och du blir arg. Det är inte ofta du tar dig ton mot överordnade, men när du är tillräckligt upprörd så struntar du i hackordningen, du säger vad du anser behöver bli sagt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns många sätt att säga saker på, men det är inte alls säkert att du valt det bästa sättet. Du kan vara lite mästrande ibland och då slår dina kollegor bakut. Idag ställs du inför en sådan situation där du vill framför kritik, men du vill också att personen ifråga ska ta till sig den på ett bra sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Idag handlar det om att släppa taget känslomässigt om ett projekt som varit din bäbis under en lång tid. Det är inte alltid lätt att klippa navelsträngen, särskilt inte för jordtecknen så du måste bryta fort och rent och inte titta tillbaka.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen handlar om att hitta rutiner och om att få saker att fungera på ett smidigt sätt. Det blir en bra dag där en ny kollega imponerar på dig med sin kunskap i många olika sammanhang. Kvällen bjuder på nyheter.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag gäller det att ha karaktär och säga nej fast du är frestad att göra det motsatta. Skorpionen är en känslomänniska som gärna ger efter för sina impulser, särskilt nu när du påverkas så starkt av Månen. För att klara att säga nej måste du ha en bild i skallen som motiverar dig att avstå.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lite långtråkig, särskilt i början på dagen då allt flyter på i sin invanda spår. Under den här dagen får du möjligheten att påverka en arbetskamrat till att göra ett för hen bra val. Ibland måste man få vara egoistisk och det är just det argumentet du använder dig av.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en lugn och skön måndag att se fram emot. Visst är det mycket att göra, men bara det faktum att du får rå över din egen tid och dina egna uppgifter underlättar för alla. Den här dagen handlar också om moral och om etik.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är sann mot dig själv idag och det är bra. Du har kommit så lång i din självinsikt att du förstår att det inte hjälper att sopa problemen under mattan. Det försvinner inte bara för att du låtsas som de inte finns. Kvällen bjuder på en eller flera bra nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen håller dig distraherad från alla djupa tankar och det är bra. Du behöver få arbeta med saker som kräver fokus och som håller dina tankar borta från ditt privatliv. Kvällen bjuder på en sport eller en sportig aktivitet.

Annons