Tisdag 8/10

07 okt, 2019
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen passar du på att komma fatt med vissa saker som du halkat efter med. Det blir enkelt i början men mer komplicerat på slutet. Kvällen handlar om att vilja förstå en vän som har uppfört sig lite underligt sista tiden.

Oxen 20/4-20/5

Det finns olika sätt att hantera ett problem på men du väljer att vara väldigt pragmatisk och det hjälper dig att inte har för höga förväntningar. Idag blir du positivt överraskad av en ny chef eller en ny kollega. Hen är en fantastisk person som du klickar direkt med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag uppstår det en del problem när en vän inte får som hen vill. Hen är ganska bortskämd och tenderar att bli arg när hen inte får bestämma utan måste anpassa sig till majoriteten. Eftermiddagen handlar om att tänka framåt.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker än en gång att muntra upp en person som inte är på topphumör just nu. Det går så där eftersom hen varken är mottaglig för goda råd eller komplimanger. Kvällen blir lugn och harmonisk. Du unnar dig att inte göra någonting.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen handlar om att lösa problem tillsammans. Du är ovan vid den här typen av grupparbete, men du inser att ensam faktiskt inte alltid är stark. Under eftermiddagen får du höra roliga nyheter som har med en resa att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen är det bra om du undviker de mest uppenbara fallgroparna i ditt nuvarande projekt. Du är för tillfället lite drömsk och det gör dig mindre duktig på att upptäcka fel i god tid. På kvällen tar en släkting kontakt med dig för att få ett råd.

Vågen 23/9-22/10

Du underskattar en kollegas envishet och det är dumt. Hen både vill och kan lyckas med saker som du trodde var för komplicerade för den här personen. Eftersom din kollega presterar på toppnivå så måste du höja din egen ribba något.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir problem när en vän säger ifrån. Du anser att hen är överkänslig, medan din vän anser att du är för tuff. Ni måste prata om era känslor så kanske ni kan komma fram till hur ni ska lösa era gemensamma problem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig uppskattad på jobbet och det gör dig både positiv, utåtriktad och en smula flirtig. Skytten uppskattar uppmärksamhet av alla slag. Under eftermiddagen märker du att en attraktiv kollega flirtar tillbaka och det ökar spänningen rejält den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen fokuserar du på saker som rör dig själv. Det kan vara uppgifter där du disponerar din tid fritt men det kan också handlar om egen tid där du unnar dig lite hemmalyx. På kvällen träffar du en person som du börjar uppskatta mer och mer.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra tisdag även om du stressar en del. Det är mycket som ska göras och tiden är begränsad. Det blir inte bättre av att en kollega är sjuk, igen. Du försöker bita ihop men du blir lite bitter på den här personen som alltid känner efter väl mycket.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen bjuder på få överraskningar och det passar dig bra. Du behöver den här dagen för att fokusera på en viktig arbetsuppgift. En hobby eller en sport börjar ta en allt mer framträdande roll i ditt liv.

Annons