Onsdag 9/10

08 okt, 2019
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en del saker som måste blir klara i tid den här dagen och det hjälper att fokusera ordentligt på dina uppgifter och inte låta tankarna vandra för mycket. Under eftermiddagen får du ett positivt svar från en vän.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir bra, du har mycket att göra, men lägger du upp arbetet rätt så kommer det finnas utrymme för lite kreativ frihet. Kvällen handlar om att ta hand om sig själv och om att skämma bort sig själv lite extra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen försöker du att formulera en tanke som du har, men det är inte så enkelt eftersom din idé är rätt så komplex. Kanske är det bättre om du försöker skriva ned hur du tänker så blir det lite klarare både för dig själv och för din omgivning.

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du lätt för att såra människor i din närhet trots att du inte menar något illa. Det handlar om att du kan uttrycka dig lite ogenomtänkt och att din kollega är ganska känslig just nu. Kvällen blir rolig och annorlunda.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ibland har du svårt att lyssna på råd, hur bra och väl genomtänkta de än är. Idag är en sådan dag då du får flera värdefulla tips av en vän, men du bestämmer dig för att ignorera dem trots att du vet att du skulle kunna spara tid genom att följa dem.

Jungfru 23/8-22/ 9

Onsdagen handlar om att ha roligt och om att låta kreativiteten flöda. Du vet att du mår bättre om du får uttrycka dig konstnärligt och inte bara hålla dig till fakta hela tiden. Under eftermiddagen får du möjlighet att visa en vän lite extra uppmärksamhet-

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om ett avsked och om en ny början. Det kan vara du som ger dig in i ett nytt äventyr eller så kan det vara en vän som flyttar eller en kollega som slutar. Oavsett vem det är som tar farväl så blir dagen både lite vemodig, nostalgisk och väldigt mysig på samma gång.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra onsdag där du samarbetar med en person som du inte känner så bra men som verkar både smart och trevlig. Under dagen blir du imponerad av din kollegas allmänbildning och hens sätt att resonera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett dåligt humör idag och det beror på att en uppgift inte gav det resultat som du förväntat dig. Ibland vill du ha höga resultat trots att du inte orkar anstränga dig. Tänk på att ambition och resultat går hand i hand.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen är du lite nervös. Du vill så gärna göra bra ifrån dig så det kan hända att du varit uppe för sent på tisdagen för att förbereda dig för den här dagen. Försök att lägga dina ambitioner på en lagom hög höjd annars kanske du bränner ut dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du r på ett riktigt bra humör den här onsdagen. Det mesta löper på smidigt och du känner att du har bra kontroll på det du gör. Kvällen handlar om att stötta och tipsa en vän. Din vän har höga ambitioner och kan behöva ditt råd.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen bjuder på en del diskussioner och när du är som mest uppe i att argumentera för en synvinkel inser du hur mycket du saknar den person som du brukade diskutera och rent utav bråka med förr. Hen har lämnat ett stort tomrum efter sig.

Annons