Torsdag 10/10

10 okt, 2019
AvSanna Rossäng
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du knäcka ett problem innan det tar knäcken på dig. Det handlar om något som ska organiseras och det är tidspress samtidigt som det är väsentligt att det blir väl genomfört. Här är det bra att be om hjälp av en kollega som är bättre på struktur än vad du är.

Oxen 20/4-20/5

Den här torsdagen blir rätt så fridfull, det var länge sedan du var så här harmonisk och nöjd med livet. Under dagen får du möjligheten att vara extra kreativ och det gör hela dagen lite roligare. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns olika sätt att tala om att man är missnöjd, antingen kan du helt enkelt vägra att samarbete, du kan försöka hitta en kompromiss som passar de flesta eller så kan du gå till din chef och begära ett gruppbyte. Mycket handlar om din personliga förmåga att hantera komplicerade människor.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en tuff dag och du är trött vilket inte gör den här torsdagen lättare. Ditt stora problem just nu är att du verkar ha svårt att somna på kvällarna. Du kommer hem och är jättetrött, men när klockan börjar närma sig läggdags är du plötsligt klarvaken. Du måste hitta ett sätt att bryta den här trenden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du oroar dig för ett rykte som du hör och hur det kan komma att påverka dina planer. Tänk på att de flesta av dina kollegor och vänner är vuxna nog att inte tro på allt som de hör, men självklart kommer det finns en och annan som tvivlar på dig. Här gäller det att bevisa att de har fel.

Jungfru 23/8-22/9

Det är ganska mycket som händer i ditt liv just nu och det är inte alltid som du hinner ifatt dig själv. Idag är det lite lugnare tempo så du ska passa på att ta en paus från allt, promenera eller sätta dig ned på ett fik själv och fundera över livet. Det finns en hel del tankar som du borde reda ut.

Vågen 23/9-22/10

Du nekar en vän information som hen skulle behöva, men som hen inte ska ha tillgång till. Visst känner du dig så en dålig kompis, men samtidigt är ditt agerande moraliskt riktigt. Det är alltid svårt när det kommer till etiska frågor och vänskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Det finns något avslappnat och härligt rofyllt över ditt tecken just nu. Det var länge sedan du mådde så här bra och du njuter verkligen av livet oavsett om du arbetar, studerar eller är ledig. Torsdagen handlar om en vänskap och om hur du kan hjälpa din vän med ett klurigt problem.

Skytten 22/11-21/12

Det är mycket som händer på jobbet och det kan vara så att vissa av dina vänner upplever att du har förändrats den senaste tiden. På jobbet känns det bra, du har många vänner och du har blivit lite av en ledare. Privat är det inte lika friktionsfritt. Du och din partner drar inte jämt just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir ganska rolig och väldigt intensiv. Det märks att det är högt tempo både privat och på jobbet. Privat Handlar det om entävling eller om en prestation. För dig är det viktigt att vissa hur mycket du kan och hur duktig du är. En vän från det förflutna har plötsligt börjat höra av sig en del.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite försiktig med dina uttalanden på jobbet eftersom du vet att vissa av dina åsikter skulle kunna uppfattas som ganska hårda. Under dagen försöker du lirka med en kollega som är ovanligt distraherad just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Du mår bra, men du är inte riktigt nöjd, det finns en känsla hos dig av att du håller på att mista något som skulle kunna vara väldigt viktigt för dig. Det är svårt att sätta fingret på problemet, men du har en känsla av att du gjort fel val.

Annons