Fredag 11/10

11 okt, 2019
AvSanna Rossäng
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredag är alltid fredag och det gör att du är extra positiv idag. Även om du jobbar under helgen så är det lite extra mysigt med den här dagen. Under eftermiddagen får du en komplimang av en kollega och hen förvånar dig med sin uppriktighet.

Oxen 20/4-20/5

Du njuter fullt ut av den här dagen. Kanske unnar du dig en lunch med dina kollegor på stan eller så tar du en paus efter jobbet tillsammans med en vän. Oavsett vad du hittar på så blir det en bra dag och en trevlig kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tenderar att göra av med mer pengar än du har råd med just nu. Du måste börja tänka mer ekonomiskt och framför allt måste du börja spara ordentligt. Under våren kan det komma en del oväntade utgifter och risken finns att du måste ta lån för att klara dem om du inte har sparat.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir ganska mycket konflikter den här fredagen. Mycket handlar om ditt allmänna dåliga humör och den stress du känner på jobbet, men en del går att skylla på en familjemedlem som betet sig illa den senaste tiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det går om du bara försöker om och om igen. Ge inte upp bara för att du inte lyckas första gången. Lejonet är knappast känd för sitt tålamod, men idag får du öva upp den sidan av dina personlighet. Kvällen blir rolig och social.

Jungfru 23/8-22/9

Du funderar en del över en person som du nyligen stött på och som gjort ett djupt intryck på dig. Du vill inte säga något högt, eller ens erkänna för dig själv hur fascinerad du blev av hen. Kanske borde du försöka ta kontakt med hen och se om ni kan träffas igen.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite försiktig idag, en av dina kollegor är väldigt kännslig och du vill inte trampa hen på tårna av misstag. Under eftermiddagen väntar en överraskning. Kvällen handlar om att planera och om pengar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar tag i ett privat projekt som blivit liggande över sommaren. Det känns skönt att komma igång igen, men du inser också att du är ringrostig och behöver tid för att komma ikapp det du halkat efter med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir mysig och intim. Du umgås med människor som du tycker om. Det som kan komplicera den här dagen är att du börjar inse att du har känslor för mer än en person och det är en situation som är svår att hantera.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en riktigt omtumlande dag. Du har mycket att göra på jobbet, men du presterar bättre än du förväntat dig och du blir stolt över din insats. På kvällen så slits du mellan att vilja träffa vänner och att bara ta det lugnt. Det finns en risk att det är netflix och sängen som vinner över dina vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir intensiv men intressant. Ett nytt projekt växer för varje dag och du känner att du börjar förstå mer och mer hur du ska kunna bidra, styra eller leda på ett bra sätt. Kvällen kretsar kring familjen och god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är irriterad på din vän för att hen uppför sig så nonchalant. Hens vanliga värme är bortblåst och hen verkar nästan inte intresserad av något du har att säga. Just nu funderar du mycket på en annan person och på hur mycket du skulle vilja träffa hen.

Annons