Lördag 12/11

12 okt, 2019
AvSanna Rossäng
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen försöker du smita undan något som du vet att du borde bli klar med. Du har alla möjliga ursäkter för att slippa, men till sist måste du ändå ta tag i det här så du vinner inget på att stoppa huvudet i sanden. Kvällen blir trevlig.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir en kombination av nytta och nöje. Du har mycket att göra och du ser till att varva måsten med roligare, mer kreativa saker. Under eftermiddagen tar du en paus och bara andas. Kvällen ser ut kan kunna bli rätt så romantisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du knyter an till en ny bekantskap och det känns väldigt bra. Tack vare din charm och din lättsamma inställning till det mesta i livet så har du lätt för att vinna vänner. Idag får du också uppleva något som du kommer att minnas lång framöver.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir besviken på en person för att hen inte gör det bästa av situationen utan bara surar. Alla råkar ut för motgångar ibland, men du, till skillnad från din vän har lättare för att acklimatisera dig till det nya och det gör att du växer som människa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen är du riktigt lat. Du kanske inte ens går upp ur sängen om du inte blir tvingad till det. Det finns få personer som verkligen kan njuta av att göra ingenting, men ett Lejon vet precis hur han ska få ut det mesta av dagen utan att lyfta ett finger.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen försöker du resonera, argumenter och övertyga en vän om att hen ska tänka om. Det här är en envis person, men du kan vara minst lika envis när du är övertygad om att du har rätt. Vinnaren av den här tvisten blir den person brinner mest passionerat för sitt alternativ.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ta små steg och om att våga vara försiktig. Den senaste tiden har du varit väldigt modig i många sammanhang, men nu känner du att det är din tur att få vara försiktig och att slippa ta risker. Den här dagen blir harmonisk och mysig snarare än äventyrlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får inte bli besviken på en vän för att hen inte förstår ditt sätt att resonera. Ni två är väldigt goda vänner, men ni är också väldigt olika och det gör det nästan omöjligt för er att diskutera känsliga ämnen. Kvällen blir intressant med en hel del drama.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker verkligen nå fram till din vän idag men hen har slutit sig som en mussla och handen på hjärtat är du ganska trött på att alltid vara den som lirkar. Du vill att någon ska ta hand om dig och överösa dig med ömhet, just nu känns det som du är den enda som ger och ger.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir intensiv, rolig och väldigt varierande. Du möter värdigt motstånd i en intern tävling, men det är din vinnarskalle och framförallt din envishet som gör dig strået vassare. Under dagen spekuleras det mycket kring en resa. Kvällen kan bjuda på en flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite försiktig när du väljer dina ord idag. Du vill få fram ditt budskap samtidigt som du inte vill trampa en vän, kollega eller släkting på tårna. Hen har en stark intigritet och ogillar när människor lägger sig i hens liv.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något avvaktande i ditt tecken just nu. Du går och väntar på att något ska hända fast du vet, innerst inne, att det inte kommer att ske innan du är den som tar initiativet. För den lite passiva Fisken är det här ett svårt beslut.

Annons