Söndag 13/10

12 okt, 2019
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På söndagen är det vila som gäller. Du behöver tid att komma igen efter en lång period av mycket stress bådeprivat och på jobbet. Den här dagen handlar enbart om återhämtning, men det innebär inte att det inte kan bli en trevlig eftermiddag tillsammans med dina vänner.

Oxen 20/4-20/5

Du har förmågan att trolla med små medel idag. Allt du rör vid får en konstnärlig prägel. Det blir en rolig och utvecklande dag. Du får energi och massor av motivation från Solen just nu. Kvällen handlar om att uppdatera dig på det senaste skvallret.

Tvillingarna 21/5-20/6

En vän hör av sig med lite annorlunda nyheter och det färgar hela din söndag. Du vet att det här som du fått höra är värdefull information, men du kan samtidigt inte låta bli att fundera på om det är något som du egentligen borde veta.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant söndag som handlar kärlek, svartsjuka och starka känslor. Du har svårt att acceptera att det är dags att släppa taget om en gammal romans. Din vän har insett att ni glidit ifrån varandra och hen har kanske träffat någon ny och det gör dig upprörd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlaar om att ta hand om varandra och att visa din familj och dina vänner hur mycket du bryr dig om dem. Hösten har gått väldigt fort och du har inte haft så mycket tid för dina närmaste, det är först nu när tempot lugnar ned sig lite som du hinner ta hand om ditt privatliv.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen försöker du övertyga en vän om att hen inte bör ta den risk som hen överväger att ta. Du är en stabil person som ogillar impulsivt beteende och det är kanske därför som du är rädd att din vän ska råka illa ut.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen blir lugn och harmoniskt. Du har hittat jämnvikt i tillvaron och just nu har du den perfekta balansen mellan arbete och fritid. Under söndagen försöker du ordna lite med din ekonomi, det kanske är dags att börja tänka på ett sparande inför semestern nästa år.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir trevlig och social. Det ser ut som du ägnar dig åt en fysisk aktivitet den här dagen. Du har kul och du träffar nya intressanta personer. Under söndagen lägger du alla problem som rör jobbet åt sidan, de får vänta till måndagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker att skylla ifrån dig, men det går inget vidare. Det är ganska uppenbart att det här felet ligger hos dig och att det är du som borde korregera det. Under dagen får du ett värdefullt tips från en granne eller en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir intensiv men rolig. Du deltar i en gruppaktivitet av något slag och du märker att i just den här gruppen fungerar du bra. Stenbocken kan ha lite problem med att jobba i team, men idag så visar du bra samarbetsförmåga. På kvällen överraskar du din familj med roliga nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött på bortförklaringar. En vän har flera gånger dragit sig ur när ni bestämt möte och idag blir det sista gången om hen inte dyker upp. I övrigt kretsar den här dagen främst kring familjen och familjeangelägenheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite trött på en vän som sällan lämnar dig ifred. Det har varit en bra sommar och en bra inledning på hösten, men nu känner du att det är dags att släppa taget och gå vidare. Din vän kan inte riktigt acceptera hur du känner.

Annons