Måndag 14/10

14 okt, 2019
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir vad det blir idag så stressa inte i onödan. Det finns en risk att du försover dig eftersom du verkar ha lite problem med att komma i säng i tid på kvällarna. Den här dagen får du testa en ny form av grupparbete.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att vara öppen för det nya och att våga stå på dig när du tycker att någon har fel oavsett om det är en vän, kollega eller en chef. Du ogillar konflikter, men ibland har man inget annat val än att markera sitt missnöje.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingas fatta snabba beslut idag och det gör dig stressad. Du skulle behöva mer betänketid för flera av de här besluten, men tidpressen står fast och du kan inte ändra på den. På kvällen ägnar du dig gärna åt en sport.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite osäker på hur du ska kunna bemöta vissa argument idag. Din kollega är duktig på att prata för sin sak och ibland känner du dig lite osäker på hur du ska kunna göra din röst hörd. Under dagen får du flera fina komplimanger från olika personer och de lyser upp din dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite irriterad på en familjemedlem som ifrågasätter ett beslut som du fattat. Nu, så här i efterhand, så kan du konstatera att ditt beslut inte var så genomtänkt. Men det var ändå ditt beslut att fatta och det är du som får ta konsekvenserna.

Jungfrun 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara väldigt noggrann och då lyckas du prestera på hög nivå. Under dagen får du höra något som kan vara väldigt användbart för dig senare i höst. Det här är ett rykte, men som alla rykten finns det sanning i det.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska intensiv dag där det gäller för dig att behålla fokus dagen ut. Ett knep kan vara att äta regelbundet under dagen så att blodsockret inte faller. Du tenderar att bli slarvig när du är trött eller hungrig.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här måndagen gäller det att vara effektiv annars kommer du halka efter med dina uppgifter. Det finns något som krånglar på jobbet och hur du än försöker lösa problemet så uppstår det nya komplikationer. Tro på det du gör och ge inte upp, du kommer att lyckas till sist.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lite tråkig. Du har svårt att bli entusiastisk över arbetet för tillfället, men om du bara försöker så kommer du kunna hitta vissa saker som är positiva. Skytten kan bli lite trött och lite rastlös så här års.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns personer som verkligen levererar och det märker du idag. I ett grupparbete är det en person som drar det tyngsta lasset och i det här fallet är det inte du, vilket du är väldigt tacksam över. Kvällen handlar om att träna upp en talang som du har.

Vattumannen 20/1-18/2

Du oroar dig för mycket just nu. Det finns inte så mycket du kan göra mer än att stödja och uppmuntra en vän eller släkting som har det tufft. Hen kan behöva dina råd, men förvänta dig inte att hen följer dem.

Fiskarna 19/2-20/3

Det händer mycket i din vardag just nu. På jobbet är kraven  höga och takten är ganska intensiv så du måste anstränga dig för att hinna med. Du saknar en kollega som slutat. Det här är var en person som du kunde utbyta idéer och tekniker med. Hen är lika begåvad som du.

Annons