Tisdag 15/10

14 okt, 2019
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen kan det uppstå en diskussion kring detaljer som rör din framtid, det är viktigt att du är med och påverkar och inte lämnar de här besluten till dina chefer, det är ändå dig det handlar om. Kvällen bjuder på en överraskning.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen så har du mycket att göra och du känner krav på dig från alla håll. Samtidigt så har du också fått hjälp som du inte räknat med och det underlättar en hel del. Kvällen blir familjär och mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen handlar om små och stor missförstånd. En liten kommentar kan lätt missuppfattas och då blir det en konflikt av ingenting. Här gäller det att du är väldigt tydlig med hur du tänker och hur du agerar i vissa situationer.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir lite för mycket för dig idag. En kollega klagar och då flyger du i luften. Hen tenderar att irritera dig en hel del med sitt ständiga missnöje och sin negativa energi. Kvällen ägnar du med fördel åt en hobby som du har.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra och utvecklande dag där fokus ligger på utomhusaktiviteter eller någon form av utbildning. Den här dagen får du visa upp dina talanger och du gillar verkligen att stå i centrum så länge det är en positiv uppmärksamhet.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en stressig inledning på dagen där du blir försenad av yttre omständigheter, men ändå får sura blickar för att du inte kan hålla tiderna. Du känner dig orättvist behandlad och det blir ingen bra start på ett nytt samarbete. Här gäller det att vända det negativa till något som är positivt.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite försiktig i dina handlingar idag. Tidigare erfarenhet har lärt dig att impuls inte alltid gynnar dig utan att du bör försöka vara lite mer eftertänksam. Det här är en balansgång eftersom Vågen ofta velar och det är inte heller bra. När du väl fattat ditt beslut, stå fast vid det.

Skorpionen 23/10-21-11

Du undrar om en vän verkligen är så impulsiv som hen ger sken av. Du misstänker att den här personen är ganska beräknande och att varje spontan handling egentligen är noga genomtänkt. Idag iakttar du den här personen i smyg för att se om du kan fiska fram fler ledtrådar i hens beteende.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att förstå varför en vän har dragit sig undan. Hen borde vara vid din sida, men ända sedan sommaren är det något som är förändrat mellan er. Du saknar din vän, samtidigt som du tycker att hen borde ta första steget till att lappa ihop er vänskap.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att förstå ett sammanhang. Det blir en intressant och utvecklande dag där du lär dig många nya saker. Under dagen får du även goda nyheter som piggar upp så här i höstmörkret. Kvällen kretsar kring en hobby som du har.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv men rolig tisdag där fokus ligger på små saker och stora uppgifter. Du har ett omfattande projekt som måste blir klart, men det är bara de slutliga detaljerna som fattas. En kollega har visat sig väldigt hjälpsam den senaste tiden. Idag är hens hjälp ovärderlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir ganska monoton. Du är inte på humör och då är varken jobbet eller din hobby särskilt roliga. Just nu skulle du behöva få tid att tänka och det gör du bäst om du blir lämnad ifred. Tänk på att egen tid kan vara lika viktigt som att spendera tid med din partner eller familj.

Annons