Onsdag 16/10

15 okt, 2019
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen försöker du hänga med i ett högt tempo där du blir tvingad att lära dig en enorm mängd fakta på kort tid. Dagen blir givande, men du ser resultatet först på sikt. Just nu är det mest jobbigt. På kvällen satsar du på att ladda om batterierna.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir lite förvirrande. Du jobbar på ett för dig ovanligt sätt och det tar ett tag innan du ställer om dig mentalt. Under dagen får du en fin komplimang av en chef. Du hoppas på hen menar det hen säger. Oxar kan vara ganska misstänksamma av naturen, särskilt när det kommer till komplimanger.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag får du positiv feedback av en kollega. Hen har betydligt mer erfarenhet än du på det område ni båda jobbar med just nu så du blir glad över att hen är så hjälpsam. Under eftermiddagen passar det bra att skämma bort dig själv lite extra. Du behöver ett avbrott i vardagen.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Under dagen får du höra rykten som gör dig mer upprörd än du vill erkänna. Det handlar om en hemlig förälskelse som du inte släppt taget om uppenbarligen har gått vidare. Det här kan bli en besk medicin att svälja.

Lejonet 23/7-22/8

Du ifrågasätter något som borde vara solklart, även för dig. Det handlar mest om att du vill röra om i grytan och se vilken reaktion som du får. Lejonet hatar tristess och vardag, när det blir för mycket slentrian så skapar du intriger bara för att ha något att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt rak med vad du vill och det uppskattas av dina kollegor. Det är inte alltid som människor är så tydliga som du. För dig handlar det om att en ärlig kommunikation underlättar i alla lägen. På eftermiddagen introduceras du för en ny, spännande kollega.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att inte stressa även om det är mycket att göra. Ofta blir du mindre effektiv när du stressar än när du jobbar metodiskt. Låt saker få ta tid, då slipper du göra om uppgifterna på grund av slarv. Kvällen blir väldigt stimulerande.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det var länge sedan du unnande dig att bara ta det lugnt och njuta av vardagen. Det har varit mycket både privat och på jobbet i höst, men just nu är det lugnt och du kan ägna dagen åt att komma ifatt. Kvällen handlar om en vän och hens problem.

Skytten 22/11-21/12

Du är bestämd och det är bra så länge är säker på att det du säger överensstämmer med det du känner. Det finns en risk att låter mer övertygande egentligen är. Om du är tveksam så ska du säga det annars kommer du bara ångra dig längre fram.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen upplever du en ny miljö och en ny utmaning. Det blir en spännande och utvecklande dag där du inser vad det är du vill jobba med. Under dagen kommer du närmare några nya kollegor. Det tar tid för dig att släppa in personer i ditt liv, men nu känner du dig redo att sänka garden.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt ifrågasättande idag. För dig handlar det om att en kollega är så slarvig och hens slarv påverkar er alla. Du tror att om du hela tiden ifrågasätter hens arbete så kanske hen blir uppmärksam på det fel som hen gör. Kvällen handlar om vänskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill vara fokuserad idag, men dina tankar tenderar att vandra omkring och det blir inte så mycket gjort som du hoppats på. Mycket av dina tankar kretsar kring vardagen, kärleken och kring en hemlig passion som du har.

Annons