Torsdag 17/10

16 okt, 2019
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är väldigt frågvis den här onsdagen och det kan irritera en stressad chef. Hen anser att du borde vara lite mer självständig, men du är orolig att du ska göra fel, det är därför som du agerar så som du gör. Ett tips är att du har en rak kommunikation med din chef.

Oxen 20/4-20/5

Dagen kan upplevas som både intensiv och lugn lite beroende på grundförutsättningarna. Är du ledig eller kan diponera din tid själv så blir dagen härligt harmonisk. Deltar du i ett grupparbete av något slag så blir du irriterad på småsaker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får gärna vara lite försiktig idag. Ditt horoskop varnar för mindre olyckor på grund av slarv eller ovaksamhet. Tvillingarna är ganska duktiga på att ta risker och har ofta marginalerna på sin sida, men inte idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du bekräftar en lögn, men får nästan omedelbart dåligt samvete eftersom du känner att du sviker en vän. Kräftan är väldigt lojal och har svårt för att ljuga även om det är för en god sak. Under eftermiddagen passar du på att göra något du tycker är kul.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kommer på dig själv med att då och då tänka på en person som du har en sporadisk kontakt med, men som inte står dig så nära just nu. Minnesbilder och roliga händelser som ni upplevt tillsammans blir plötsligt väldigt levande. Du funderar på att föreslå att ni ska ses så snart som möjligt.

Jungfru 23/8-22/9

Du tenderar att blir irriterad på småsaker idag. Det handlar mer om ditt eget humör än att det händer en massa jobbiga saker. Månen i kombination med Pluto skapar spänningar hos dig och det finns en risk att det går ut över fel personer.

Vågen 23/9-22/10

Du har varit väldigt förtegen med dina känslor den sista tiden, men idag så bubblar allt över och du kan inte hålla dig från att säga precis vad du tycker och tänker. Din ärlighet kan skapa förvirring hos vissa av dina vänner. De är vana vid att du är lite mer diplomatisk i ditt sätt att uttrycka dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du blir fråntagen en utmanande uppgift idag och det känns lite som du blir straffad även om din chef försöker övertyga dig om att det i själva verket är motsatsen. Du vet att du inte levt upp till hens förväntningar i det här fallet och du tror det är därför som du inte får fortsatt förtroende.

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen försöker du att försvara en kollega som blir utsatt för tyst mobbing. Ingen säger eller gör något direkt elakt mot hen, men ingen anstränger sig heller för att inkludera den här personen i gemenskapen. Om du lyckas beror främst på varför du gör det här.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är nervös för helgen eller för något i nästa vecka. Det är en positiv känsla men också lite jobbig. Du känner att du ger dig ut på okända vatten och det gör dig pirrig. Du vill så gärna lyckas och du lägger ned mycket energi på att fundera ut en strategi som kan fungera.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du upprörd över saker som ligger utom ditt räckhåll. Acceptera att vissa saker faktiskt inte går att påverka. Lägg hellre energi på sådant som du kan göra något åt. En positiv nyhet från en familjemedlem lyser upp dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du mår fint idag och det är första gången på länge som du är helt tillfreds med dig själv och med din nuvarande situation. Du har bestämt dig för att lita på dina känslor och följa dem även om de går emot normen för vad som är accepterat.

Annons