Lördag 19/10

19 okt, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns inte mycket som kan gå fel den här lördagen. Du njuter verkligen av livet. Det här är första gången på länge som du inte behöver ta med arbetet hem eller som du är för trött för att vara social. Hela lördagen går i vänskapens tecken.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen kretsar helt kring familjen och vad som är viktigt för er. Det blir en rolig dag med många skratt, men också en del heta diskussioner. Det verkar vara omöjligt att ha en helt bråkfri dag när alla i familjen umgås tillsammans Kvällen kretsar kring god mat och trevligt sällskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del att göra den här lördagen, men när du är klar med alla måsten kan du ägna dagen åt nöjen istället. Det blir en bra dag där fokus ligger på att ha kul och på att hitta nya områden att utforska i dina hemtrakter.

Kräftan 21/6-22/7

Idag grälar du konstant med en familjemedlem. Det handlar om att du är missnöjd med flera bitar i ditt liv och att du inte vet hur du ska kunna påverka dem så de blir bättre. Som tur är har du en förstående familj som stöttar dig även när ditt humör är uselt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen försöker du att iaktta en vän för att se om ryktena kring hen är sanna. Du vet att det ofta blir en höna av en fjäder, men även en fjäder i det här fallet kan vara intressant. Du vill veta hur mycket sanningen det ligger i det du har hört, och du vill veta vad det är som är sant och vad som är falskt.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här dagen försöker du neka en vän en tjänst. Hen kan vara rätt så påträngande och du har flera gånger funderat på att säga upp er vänskap, men du vet inte riktigt hur du ska göra det. Du har försökt låta er relation rinna ut i sanden, men den här personen vägrar sluta höra av sig.

Vågen 23/9-22/10

Det finns liv och entusiasm i ditt horoskop just nu. Du verkligen sjuder av glädje och mycket av den energin kommer från Solens placering. Det blir en härlig och omväxlande lördag där du har goda chanser att göra riktiga fynd.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du är bestämd av dig. Inget som din vän föreslår, eller säger kan få dig att ändra din åsikt idag. Det är ett stråk av Jords envishet som har kommit in i ditt tecken och får dig att stå på dig oavsett vad. I övrigt en rolig och aktiv lördag som tycks kretsa kring en hobby eller en sport.

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen umgås du med en person utan att tala om det för din vän, du försöker att övertyga dig själv om att det hela är helt oskyldigt men innerst inne vet du att du är attraherad av den här personen även om du inte tillåter att det händer något mellan er.

Stenbocken 22/12-19/1

Just idag är du nervös och lite uppriven. Det är så många känslor som svallar inom dig och du skulle verkligen behöva få göra något som får dig att tänka på annat än nästa vecka. Det är något stort som händer i ditt liv de kommande dagarna och det är därför du är så stressad även om du också är glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du är en person som inte viker för någon utmaning just nu. Din chef är både förvånad och positivt överraskad av din drivkraft och din vilja. Under den här dagen får du höra goda nyheter som har med framtiden att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lite avvaktande stämning mellan dig och din partner idag. Du misstänker att hen inte är helt ärlig mot dig, men du vill inte ställa hen mot väggen eftersom du tror att allt bara kommer att bli ännu värre då.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons