Söndagen 20/10

20 okt, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir väldigt vilsam. Du gör inte mycket nytta den här dagen, men vad du gör är att ladda batterierna och det kan vara nog så viktigt. Kvällen bjuder på olika utmaningar som har med relationer och med livet att göra.

Oxen 20/4-20/5

Under den här söndagen stressar du en hel del för att hjälpa en vän, släkting eller bekant att få ihop alla lösa trådar och dubbelkolla att hen har tänkt på allt. Det blir en stimulerande, men ganska intensiv dag. Kvällen blir nästan lite tom efter en så intensiv dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga som det är till din partner eftersom du är rädd att hen ska döma dig. Du vet att hen älskar dig och respekterar dig, men du vill ändå inte skylta med dina misstag. Kvällen handlar om att vara flexibel.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen lugnar du ned dig lite och ditt humör blir mildare. Efter ett antal utbrott under lördagen kan det vara på sin plats att be om ursäkt, i alla fall till dem som du sårat mest, Kvällen handlar om att vara förstående.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är nervös och stressad idag. Det är så mycket som har hänt den senaste tiden att du behöver få bekräftad hur duktig du är, helst av någon som vet att hen pratar om. Att ditt självförtroende är lite dåligt just nu beror på en del av de händelser som inträffade förra veckan.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som sällan säger nej till uppgifter som andra kan uppleva som monotona och lite tråkiga. Det beror på att du uppskattar rutiner och att du gillar att kunna skapa struktur i det du gör och det är lättast om det inte är för omväxlande uppgifter som du håller på med.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt velig idag, vilket i och för sig inte är särskilt ovanligt för Vågen. Just idag handlar det om ett ganska enkelt beslut som inte påverkar så mycket, men du kan verkligen inte bestämma dig. Kanske ska du dra lott och hålla dig till vad ödet bestämmer åt dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på lite dåligt humör. Ett bakslag på jobbet har gett dig mer att göra den senaste veckan och nu inser du att du halkat efter med andra uppgifter. Du vill verkligen komma till rätta med det här problemet, men det verkar vara mer omfattande än du först trodde att det var.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är spänt mellan dig och din vän men ni spelar båda två helt ovetande och försöker låtsas som om allt är bra. Det värsta med den här situationen är att inget blir bättre innan ni pratar om era känslor och då är det viktigt att ni är helt uppriktiga mot varandra även om det gör ont.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen är du verkligen uppe i varv, du är glad och stressad på samma gång. Du går och väntar på något som ska hända under eftermiddagen, det kan vara en resa, en aktivitet eller en tävling. Oavsett vad det är så går tiden fram till dess långsamt. Eftermiddagen blir spännande och omväxlande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är säker på att du gör rätt som fattar det här beslutet idag, men du kan fortfarande inte förstå vad det är som förorsakade det här problemet från början. Du har försökt att luska kring problematiken men ingen tycks veta någonting. Kvällen handlar om att säga hejdå till någon som ska resa bort.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte på humör för att diskutera känslor men din partner eller vän vill inte lyssna på dig när du säger nej. Hen vill att ni ska öppna er för varandra, men du är inte redo för det. Du är inte ens redo för att erkänna dina känslor för dig själv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons