Måndag 21/10

21 okt, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen saknar du en kollega som är bortrest. Även om ni inte alltid håller ihop så är det en trygghet att ha hen där. Ni känner varandra sedan länge och det är kanske därför det är så tomt. Eftermiddagen handlar om att våga säga ja.

Oxen 20/4-20/5

Du ser fram emot något den här veckan och det gör dig på extra gott humör. Du verkligen sprudlar av glädje. Under måndagen får du konkret och bra feedback från en chef. Hen har en förmåga att se saker som du missar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen är du trött och lite ur fas. Du har svårt att komma igång på morgonen och det mesta känns segt. Under dagen får du flera bra förslag på förbättringar som du kan göra hemma utan en allt för stor kostnad.

Kräftan 21/6-22/7

Det gäller att hålla en hög standard på det mesta som du tar dig för så därför försöker du arbeta rationellt idag även om du är mer kreativt lagd än strukturerad. Din chef uppskattar dina ansträngningar-

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns mycket Sol i ditt tecken just nu oavsett väder ute. Du får energi från din egen planet och det gör dig extra positiv. Hösten kan vara en jobbig tid för Lejonen eftersom de har problem med få soltimmar och mörka dagar men just nu flyter det mesta på bra i ditt liv.

Jungfru 23/8-22/9

Du är försiktig med dina uttalanden idag. För dig är det viktigt att det inte blir fel eftersom det är så mycket som hänger på detaljer. Under dagen upptäcker du ett sätt att jobba som kan effektivisera en hel del framöver. Du är nöjd med dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Under den här måndagen försöker du lyssna in olika sidor i en diskussion. Du vill inte ta ställning, samtidigt som du vet att det kan vara svårt eftersom en av de inblandade står dig väldigt nära. Det här blir ett moraliskt dilemma.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen försöker du uppbåda all ork du har till att genomför ditt arbete. Du är väldigt trött just nu och du har svårt att hitta motivationen i vardagen. Det enda som får dig att flamma upp ii glädje är en kreativ hobby som du ägnar mycket tid åt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du smågrälar mycket både med dina vänner och med din familj just nu. Det finns ett ständigt missnöje i ditt tecken som handlar om att inget är riktigt så som du vill ha det. Rastlösheten som alltid infinner sig så här års gör sig påmind och får dig att vilja bryta upp från det invanda.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir ett äventyr i sig. Ny upplever och ser många nya saker och det blir både roligt och annorlunda. Den här dagen handlar om att hämta energi och hitta balans igen. För dig gäller det också att ladda om batterierna och fokusera på en stor uppgift som du har framför dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du oroar dig mycket för att saker inte löser så som du planerat, Var glad att de löser sig överhuvudtaget och fundera inte så mycket kring detaljerna. Under den här dagen får du bra nyheter som gör dig glad och förväntansfull.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser att du måste försöka förändra vissa saker om du ska hitta tillbaka till en bra jämvikt i ditt liv. Just nu pågår det för mycket drama omkring dig och det gör det svårt att fokusera på rätt saker. Kvällen blir trevlig och social.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons