Tisdag 22/10

22 okt, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Idag är det bra om du är effektiv. Du har en förmåga att bli distraherad av saker omkring dig just nu och då får du svårt att fokusera. Under dagen drabbas du av dåligt samvete för något som en du sagt till en vän eller släkting.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen går fort och du är väldigt effektiv. Den här dagen handlar om att få saker gjorda utan att stressa eller tappa humöret. Idag samarbetar du och ditt team extra bra. Kvällen blir mysig och kan till och med bli romantisk för förälskade Oxar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får mer än gärna visa dina vänner hur man effektiviserar en uppgift, men tänk på att inte köra över dem, gränsen är hårfin. Här gäller det att du plockar fram din med pedagogiska sida och verkligen försöker förmedla vad det är du vill ha sagt på ett charmigt sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen försöker du att hinna med så mycket som möjligt, men tiden är knapp och ditt tålamod är inte det bästa. Den här dagen får du chansen att visa en kollega hur mycket du uppskattar att jobba tillsammans med hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här dagen har du svårt att lyssna på argument oavsett om de är bra eller dåliga. Ditt stora problem är att allt du hör är raka motsatsen till vad det är du vill göra. Du kan inte se kompromisserna eller det som är bra i det din chef och dina kollegor säger.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och utvecklande tisdag där du får vara väldigt kreativ och nyskapande. För dig känns det lite konstigt att inte bara jobba rationellt utan att lägga in själv och känsla både i presentationer och i utförandet. Du inser att du gillar att vara kreativ, i alla fall i små doser.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du känslig för kritik och du skulle mycket väl kunna börja gråta om någon går för hårt åt dig. Det handlar om Månens och Plutos positioner snarare än att du är ett känslomässigt vrak. Det här är en övergående påverkan som du får ta med en nypa salt.

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen försöker du få till lite mer positiv stämning på jobbet. Många har varit nere den senaste tiden och nu känner du att du vill göra något som lockar fram ett leende på allas läppar. Du brukar kunna hitta på oväntade och roliga överraskningar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns bara ett sätt att göra saker bra mellan din vän och dig och det är att be om ursäkt. Hur du än vänder och vrider på problemet som kommer du inse att det faktiskt var du som gick över gränsen den här gången.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir mäktig, men den framkallar också en hel del nervositet och lite rädsla. Här gäller det att hitta tillbaka till en punkt där du tror på dig själv och på hur bra du är. Du får hjälp av både kollegor och en chef. Tillsammans hittar ni tillbaka till tron på just er grupp och då kan ni uträtta mirakel.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är sugen på förändringar hemma och du har tagit tag i saker som lån, boka möten och titta på underlag. Idag så beslutar du om de sista detaljerna och du är ganska säker på att det här kommer att bli riktigt bra till slut.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här tisdagen får du positivt besked som rör ditt arbete. Du inser att det är något som du hoppats på, längtat efter men inte riktigt vågat tro på. Det blir en underbart härlig tisdag som lyser upp i höstmörkret.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons