Torsdag 24/10

24 okt, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen försöker du hänga med i ett evenemang som intresserar dig, men det är inte så lätt eftersom du samtidigt förväntas att arbeta. Du är duktig på att göra båda sakerna samtidigt men du får lite dåligt samvete gentemot ditt arbete.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intressant och händelserik torsdag som kantas av fantastiska nyheter. Dagen handlar om att hålla sin sprudlande entusiasm under kontroll samtidigt som du tillåter dig att vara lycklig. Under eftermiddagen funderar du på att fira den här väldigt speciella dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen stressar du ordentligt för att hinna med allt som du ska göra. Det blir en intensiv, men rolig dag där fokus ligger på att prestera på hög nivå. Under dagen får du hjälp från en kollega som beundrar dig mycket.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som mer än gärna vill bli älskad om ompysslad. Kräftan är en riktig familjemänniska och hen gör allt för dem hen älskar, samtidigt så tenderar du att ge ditt hjärta till personer som inte riktigt uppskattar din omtänksamhet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen är det äventyr om gäller. Oavsett om du experimenterar på jobbet eller utmanar dg själv privat så blir det en intressant och väldigt varierande dag. Du kommer närmare några nya kollegor som du inte känner så väl sedan tidigare.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir intressant men många nya erfarenheter. Du kommer en person väldigt nära idag och du inser att era olikheter inte är så stora som du först trodde. Under dagen lär du dig även att uppskatta ett gruppsamarbete.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite försiktig med en konflikt på arbetet. Helst skulle du vilja ta båda parter i öronen och säga till dem art växa upp samtidigt som du måste vara vuxen nog att låta dem hantera sitt bråk utan att du lägger dig i. kvällen blir makalöst rolig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får gärna visa hur man ska göra idag. Din nya kollega är osäker även om hen inte erkänner det för dig. Det blir en ganska varierande och intressant torsdag där fokus ligger på lärandet och på mentorskap.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett strålande gott humör idag. Du älskar att känna dig populär och det gör du just nu. Dina kollegor flockas kring dig och de beundrar din charm, din utstrålning och hela din personlighet. Ta åt dig av alla komplimanger som du får.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är den här dagen som det handlar om. Under lång tid har du förberett dig både fysiskt och psykiskt för den här utmaningen. Du är nervös och förväntansfull på samma gång. När det är dags så går du in i en bubbla där det bara är du och nuet vilket gör att du presterar på toppnivå och resultatet överträffar dina drömmar.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att iaktta och om att vänta. Du inväntar nyheter med större nervositet än du trott att du skulle ha, men när de väl kommer så blir du både överväldigad, glad, stolt och enormt överraskad. Kvällen blir härlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar små steg i rätt riktning. Du bygger ditt självförtroende just nu och du njuter av att slippa fördomar om hur du är och vad du ska prestera. Det verkar som du börjar på ett nytt arbete och att det ger dig möjligheten till att börja om från början.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons