Fredag 25/10

25 okt, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under fredagen har du mycket att göra. Du har halkat efter med vissa måsten i veckan och nu är det väsentligt att du hinner ikapp innan det blir helg. Under helgen tänker du mycket på en kollega som du saknar. Hen har varit bortrest eller sjuk förra veckan.

Oxen 20/4-20/5

Idag kan du verkligen slappna av och njuta av dagen. Även om det är mycket att göra på jobbet så har du kul samtidigt. Under dagen får du nyheter löpande av en vän. Hen informerar om något som händer den här dagen. Kvällen blir trevlig och social.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undersöker ett rykte som du hört om en kollega. Hen är alltid väldigt hemlighetsfull när det kommer till hen privatliv därför tycker du att det är extra roligt att få fram lite information om den här personen. Kvällen blir mysig och familjär.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ute efter att förändra saker och det är bra med visioner, men du måste samtidigt tänka på att det är många pusselbitar som ska falla på plats för att din idé ska fungera. Under eftermiddagen kan ett möte av något slag föra med sig intressanta nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del saker som du måste ta tag i och det är bra om du är så effektiv som möjligt. Under dagen så får du även ett positivt besked som rör din inkomst. Kvällen handlar om ett familjeråd. Ni måste komma överrens om julen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig och kreativ. Det är mycket som du ska hinna med, men tack vare din positiva inställning och din energi så flyter det mesta på i högt tempo utan att du överanstränger dig. Kvällen blir spontan.

Vågen 23/9-22/10

Du möter många typer av olika människor idag och det är bra. Du behöver vidga dina vyer lite. Ibland så blir du väldigt bekväm och då utvecklas du inte lika mycket som när du utmanar dig själv. Kvällen kan bjuda på sport eller annan aktivitet.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir intressant och utmanande. Det är många personer som hugger om samma ben så det är bara att vässa armbågarna och ge sig in i striden. Under eftermiddagen har du chansen att göra en kollega en väldigt stor tjänst som kräver minimum av ansträngning från ditt håll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen är dagen innan helg och det gör dig alltid på gott humör. Idag är du lite mindre munter än vanligt men det beror på att du måste vänta ändå tills på måndag innan du får träffa en av dina kollegor igen. Hen får det alltid att pirra i kroppen när ni ses.

Stenbocken 22/12-19/1

Du slappnar av den här fredagen. Oavsett vad som väntar under helgen så är det här dagen innan stormen och du kan unna dig att bara mysa. Du peppar en kollega eller en vän som är väldigt nervös idag. På det hela taget så är du en bra kompis och en kippa att luta sig mot.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite frånvarande idag och det beror på att det är så mycket tankar som snurrar i din skalle just nu. Det handlar om nuet, om framtiden och om att upptäcka nya saker. Under eftermiddagen blir du informerad om något som gör dig lite överraskad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är vresig idag och det beror på att din vän inte respekterar din integritet. Du behöver få vara ifred men din vän vill att ni ska umgås hela tiden. Försök att förklara för hen hur viktig din privata tid är för dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons