Lördag 26/10

26 okt, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under den här dagen tar du det lugnt och njuter av livet. Det blir en underbart härlig dag som bjuder på en hel del roliga upplevelser. Kvällen handlar om att förhandla med en släkting. Ni vill olika saker men ni har ändå samma mål så ni måste kunna kompromissa.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du uppskruvad och nervös. Det här en händelserik dag som på sätt och visa innebär en förändring för framtiden. Vissa saker kan du inte påverka utan där gäller det bara att ha tålamod. Andra saker är lättare att styra över. Kvällen bjuder på makalösa nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här lördagen ägnar du dig gärna åt roliga saker utomhus. Den frisk luften får dig att må bra och du kan äntligen slappna av och njuta av nuet. Under eftermiddagen ska du passa på att unna dig något riktigt fint.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en förväntansfull oro i ditt tecken just nu. Det handlar om en vän som ska prestera idag och du har ingen möjlighet att vara på plats och stötta än om du gärna skulle vilja vara det. Underdagen får du höra att din vän gjort sensationellt bra ifrån sig och du är stolt över hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och utvecklande samtidigt som den utmanar och får sig att göra saker som du inte ärr så bekväm med men som du bör lära dig att hantera. Under eftermiddagen och kvällen får du möjligheten att visa en släkting lite extra omtanke.

Jungfru 23/8-22/9

Du rår inte för att du blir irriterad på en bekant som hela tiden ska anmärka och komma med kommentarer som du inte vill höra. Du har gång på gång bett den här personen att inte lägga sig i men hen kan helt enkelt inte håll sig utanför.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen är en maktkamp mellan dig och en släkting. Vanligtvis viker du dig för den här personen, men idag brinner du så starkt för det du tror på att du inte viker dig för någon. Din släkting blir förvånad över din envishet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är inte alltid lätt att övertala en vän att lyssna på dig, men idag väljer du dina ord med omsorg och då når du fram till din vän trots höga skyddsmurar. Kvällen blir rolig och händelserik. Du lär dig mycket den här kvällen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att vara uppmärksam och om att inte tveka när du får ett erbjudande. Det här kan vara din möjlighet till utveckling och till avancemang. Kvällen blir lugn och skön du får möjligheten att komma i säng i tid för en gångs skull.

Stenbocken 22/12-19/1

Det här är din dag att skina. Du har redan gjort mer än vad som förväntas av dig, men du är inte riktigt nöjd ännu. Du vill visa att du kan förverkliga dina drömmar och att du klarar psykisk press något du bevisa om och om igen idag. Du förvånar alla med dina resultat, till och med dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blir fantastiskt trevlig. Den börjar i lugnt tempo men slutar med att du firar en underbar nyhet. Under dagen följer du en tävling eller en sporthändelse av något slag och det blir en riktig nagelbitare som slutar i ren lycka.

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen försöker du att utesluta vissa personer ur ditt liv. De för med sig negativ energi och de behövs inte i din bekantskapskrets. Under dagen får du höra nyheter som gör dig förvånad och glad. Kvällen bjuder på ett tillfälle att vara riktigt social.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons